Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65676 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Nick: Neymar Jr. Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem własną serwerownie, a admina serwera sprawowałem bardzo długo, na wielu różnych serwerowniach, zaczynająć nawet w wieku 13 lat ;] Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: Od 2007 roku. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ praktycznie cały czas jestem na serwerze, a ogarniam, potrafię rozpoznać WH, przerabiane screeny itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie w CSa gram bardzo dużo. A z rana i nie tylko brakuje admina na serwerze. Poprawiłem aktywność na 4um (i to bardzo), przegrałem odpowiednią ilość h (mam ich ponad 70), można mnie teraz cześciej spotkać na TSie. Bardzo poprawiłem kulturę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W wakacje od 5 do - 8h. Normalnie ok. 1-2h do 3h. Kontakt:gg. 35521989 Steam: NoLimitedST/Xeo` Podanie napisane za zgodą aquaxa Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65680 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jestem na TAK. Wiek + Steam + Pomocny + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65693 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Na TAK -steam -czas na serwie jest -aktywność na forum też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65710 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jestem na tak - ogarnie - pomocny - steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65714 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Na TAK Poprawił się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 20 Sierpnia 2013 #65716 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jestem na TAK: -Miły -Ogarnięty -Aktywność na forum jest -Aktywność na serwerze też -kulturę poprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65735 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jestem na TAK Aktywny, ogarnięty, często wchodzi na TS Chodził do mojej byłej szkoły więc to o czymś świadczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65764 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jestem na TAK, czesto go widze na serwerze , steam jest, potrafi rozpoznawac odpalonych. Pozdrawia Akustyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65765 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 A ja jestem na nie, jest aktywny ale... Gadalem z nim na ts3 jego kultura siega 0... Admin powinien dawać dobry przykład a jego bluzganie, wyzywanie na ts3 jest żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65788 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Naymar aKa Paróweczka +2 do skilla Na Tak , często gra ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65789 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Ja jestem na tak aktywnosc na forum steam wiek i amx,nic ujac nic dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65802 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Do zachowania na serwerze nie mam zastrzeżeń , więc jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Sierpnia 2013 #65898 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Twoja kultura osobista nadal mnie nie przekonuje.Jestes bardzo arogancki i az nadto pewny siebie,czego nie trawie i bez problemu wyczuwam.Aktywnosc poprawiles,jednak nie spelniasz kryterium,ktore w moim mniemaniu jest kluczowe.Popracuj nad powsciagliwoscia,a zmienie zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65924 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jestem na TAK: - ogarnięty gracz - pomocny - kulturalny - miły - aktywny na forum - dużo przebywa na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65927 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jestem na nie to co robisz na serwie jak ja czasem gram to jest porażka 0 kultury Na coda przychodzisz i prosisz adm zeby sie wpowiedzal w twojim podaniu http://scr.hu/0fy9/7f03x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65930 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Po 1. Sorka, że piszę w swoim podaniu. Po 2. Pytałem się tylko hPa czy się wypowie. Czy to coś złego? --------------------------------------- Ci co mówią o mojej kulturze czyli sula i kolejnydzien nie fajnie, że wnioskujecie to po rozmowie TS odbytej 2 tygodnie temu, bo jak sami słyszeliście Bad ek dał mi 2 tygodnie na poprawę. I gdybyście wbijali na serwa częściej to byście zauważyli jak mocno się zmieniłem. Pozdrawiam _____________________________________ I proszę SiweK kolejny "psycho admin" Który nie czyta postów wyżej i się odzywa. Na serwerze nie ma go nigdy i to dosłownie nigdy ^^ Więc takie gadki to możesz kolego schować sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65933 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jestem na tak gracz aktywny ogarnięty myślę że da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #66036 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Niekiedy obrażasz, ale myślę że to poprawisz, dam Ci szansę, TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Sierpnia 2013 #66037 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jestem neutral . Aktywność na serverze jest , dobra , na forum również . Ale moim zdaniem kolejne podanko troszeczkę za szybko , musisz jeszcze mnie do siebie przekonać , bo jak na razie nie widzę Cię jako admina Dd2 . Dokładnie chodzi mi o twoje zachowanie , które prezentowałeś jakoś nie dawno , jednak sądząc po wypowiedziach innych , sądzę , że drobna poprawa jest. Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66074 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Jestem na tak! -Miły + -Pomocny + -Kulturalny + -Forum + - Ts + -Steam + -Wiek + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66171 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 co do kultury to BRAK SLOW... ale aktywnosc jest na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 21 Sierpnia 2013 #66173 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 co do kultury to BRAK SLOW... ale aktywnosc jest na TAK. Nie ma to jak osoba, która posiada niewygórowaną kulturę ocenia innych Wracając do tematu, jesteś aktywny na serwerze. Zauważyłem poprawę w Twojej kulturę. Więc jestem na Tak, abyś dostał admina na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66180 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Na Tak +steam +wiek +aktywność na forum i serwerze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2013 #66883 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Pewnie ze na tak Pozytywna osoba , pomocna mila.. Czepiacie sie kulturki .. Yhh jesteśmy ludzmi .. Wiadomo ze czasami trzeba ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2013 #66892 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Jestem na NIE, ponieważ masz problemy z kulturą. A tu dowód: http://www.speedyshare.com/NdMmr/2013-08-08-00001.jpg Więcej chyba nie muszę dodawać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi