Skocz do zawartości

Gdzie jest moje demko ECO [t]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Zastosuj się do wzoru , poczekamy na hltv bo demko mi się nie zapisało.

edit; Jest demko z Hltv nie rozpisuje go bo raczej niema po co , niech ktoś luknie demko.

Na serwerze patrzyłem (kręciłem pova , ale się nie zapisał ) na niego dobre 3-4 rundy banowałem przede wszystkim za aima (choć nie zawsze go używał, być może lagi serwera) nie wspomnę że ma info od boga :)

http://speedy.sh/6HBZn/eco.dem.zip

Demka nie ma :) , więc proszę o UB ! A czyjeś widzimisie , że niby na aimie grałem hahaha :> podejrzenia zostaw dla siebie to że gram NS to nie znaczy , że muszę czitować ... Nie pomyślałeś że moge dobrze grać to ,że jesteś słabszy nie znaczy że musisz się na mnie wyżywać . Naucz się grać . Pięć

Demka nie ma :) , więc proszę o UB ! A czyjeś widzimisie , że niby na aimie grałem hahaha :> podejrzenia zostaw dla siebie to że gram NS to nie znaczy , że muszę czitować ... Nie pomyślałeś że moge dobrze grać to ,że jesteś słabszy nie znaczy że musisz się na mnie wyżywać . Naucz się grać . Pięć

Po pierwsze nie wyżywam się na tobie to raz , po drugie nie będę wchodził z tobą w bez produktywną rozmowę , bo to nie ma sensu . Żegnam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...