Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Nie mam pojęcia o co chodzi . Podobno dawałem nabijać KS i LVL dla jakiegoś typa. Ale to nie ja grałem , ktoś podszywał się pod mój nick ... ja nie gram już na Blantos - strzelec wyborowy , ponieważ gram na Blantos. - Namiestnik.Ja o tej godzinie nie siedziałem na cs'ie . Proszę o Ub ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65022 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 On gra teraz tylko na blantos. jak zawsze jestem na serw to ma tylko z . nick od resetu chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65024 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Dostosuj się do wzoru. Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Admina Jupik prosimy o wypowiedzenie. Proszę o podanie godziny zdarzenia ( +/- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65025 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Savi napisał na ciebie skarge że nabijasz KS I lvl dla AraBka na demku widać jak latasz do niego z kosa a on ci w banie nawala miałeś Nick blantos jak udowodnisz że to nie ty ? to jest dwóch blantosów ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65026 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Wiele razy już podszywano się pode mnie nie zdziwiło by mnie to jakby ktoś nabijał na moim nicku sobie ks dla mnie możecie usunąć tego Blantos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65027 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Nie masz Hasła na kontach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65031 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 raczej nie , na blantos. nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Sierpnia 2013 #65036 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Załóż hasło na nick , jeżeli tego nie zrobisz , sytuacja będzie się powtarzać -.- ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65071 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 To był on bo skąd miałby taki lv ? Raz Arab dawał nabijać mu a raz blantos arabowi Można by sprawdzić inne mapki z tamtej pory .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65077 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 To mogę prosić o UB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 18 Sierpnia 2013 #65078 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Dziwnym trafem nie grasz na nicku "Blantos" jakoś wczoraj wbiłeś na tym nicku nuke. Mogłeś wcześniej pomyśleć o założeniu nicku na hasło. Miej pretensje do siebie samego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65080 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 masz rację bad ek' wczoraj wbiłem na Blantosa dosłownie na 3 minuty , a potem spowrotem na Blantos. i to na nim nabiłem nuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65161 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Jak dla mnie ban jak najbardziej sluszny I powinienies sie cieszyc ze tylko tyd nie perm A co do tej niby "podszywki" to twoja wlasna glupota moim zdaniem do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 18 Sierpnia 2013 #65165 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Tak jak wyżej. Nie powinieneś dostać UB. Nie możesz udowodnić, że to nie byłeś Ty, a nick należał do Ciebie. Powinieneś założyć hasło na nicki. I też dobrze, że nie dostałeś perma. Moim zdaniem, administratorzy mogliby ściągnąć z Ciebie bana, ale za 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Sierpnia 2013 #65172 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Przykro mi , ale ban jak najbardziej słuszny . Jeżeli miałbyś hasło na nicki , sytuacja nie miała by miejsca ,a tak jest jak jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65246 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi