Skocz do zawartości

[COD] CO TO MA BYC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie mam pojęcia o co chodzi . Podobno dawałem nabijać KS i LVL dla jakiegoś typa. Ale to nie ja grałem , ktoś podszywał się pod mój nick :/ ...

ja nie gram już na Blantos - strzelec wyborowy , ponieważ gram na Blantos. - Namiestnik.Ja o tej godzinie nie siedziałem na cs'ie . Proszę o Ub :/ !

Napisano

Dostosuj się do wzoru.

Wzór:

Twój nick podczas gry:

Godzina, data zdarzenia:

Mapa:

STEAM_ID / IP:

Uzasadnienie:

Admina Jupik prosimy o wypowiedzenie.

Proszę o podanie godziny zdarzenia ( +/- )

Napisano

Savi napisał na ciebie skarge że nabijasz KS I lvl dla AraBka na demku widać jak latasz do niego z kosa a on ci w banie nawala miałeś Nick blantos jak udowodnisz że to nie ty ? to jest dwóch blantosów ???

Napisano

Wiele razy już podszywano się pode mnie nie zdziwiło by mnie to jakby ktoś nabijał na moim nicku sobie ks :/ dla mnie możecie usunąć tego Blantos

Napisano

To był on bo skąd miałby taki lv ? Raz Arab dawał nabijać mu a raz blantos arabowi Można by sprawdzić inne mapki z tamtej pory ..

Napisano

masz rację bad ek' wczoraj wbiłem na Blantosa dosłownie na 3 minuty , a potem spowrotem na Blantos. i to na nim nabiłem nuke :)

Napisano

Jak dla mnie ban jak najbardziej sluszny I powinienies sie cieszyc ze tylko tyd nie perm

A co do tej niby "podszywki" to twoja wlasna glupota moim zdaniem do zamkniecia

Napisano

Tak jak wyżej. Nie powinieneś dostać UB. Nie możesz udowodnić, że to nie byłeś Ty, a nick należał do Ciebie. Powinieneś założyć hasło na nicki. I też dobrze, że nie dostałeś perma. Moim zdaniem, administratorzy mogliby ściągnąć z Ciebie bana, ale za 100 reklam.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

aztn.png

Witaj Graczu.

Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...