Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64561 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Siemano chciałbym aby na serwer FFA zostały wprowadzone nowe mapy chociażby niektóre z tych które znalazłem na innej serwerowni. Proponuje wprowadzić chociaż 5-10 z nich aby urozmaicić grę na serwerze. Wklejam wszystkie i innego naprawde dobrze prosperującego serwera. Mapy as_ as_oilrig Mapy awp_ awp_defeat awp_nuke Mapy cs_ cs_estate cs_havana cs_italy cs_militia cs_office cs_rio cs_thunder Mapy de_ de_afghan_r de_aztec de_blue de_cbble de_chateau de_clan2_fire de_cpl_mill de_dust2 de_dust2002 de_dust4ever de_eldorado de_goodluck de_inferno de_irak de_hell de_kabul de_magazyn_beta de_mirage de_museum de_nuke de_nuke_rarea de_russka de_piranesi de_prodigy de_salt2 de_storm de_sunny de_survivor de_torn de_train de_tuscan de_westwood de_vertigo Mapy fy_ fy_snow2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64563 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Jestem za wgraniem przynajmniej pare z tych map jak np awp_nuke , cs rio , office , de train i prodigy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64565 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Założyłem ten temat i chcę go doprowadzić do końca bo ostatnimi razy próby wgrania map na serwer kończyły się fiaskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Sierpnia 2013 #64656 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Na Ffa jest dużo map . Jedną Awp można(awp_map najlepsza , bo jest duża) , jestem również za cs_italy i cs_italy2 , bo map z hostami jest bardzo mało , a z de_ : de_piranessi i de_dust4rever. Nie ma co przesadzać jest dobrze tak jak jest. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64677 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 as_orlig to rzadko grana mapa, ciężko będzie jej się przyjąć. Co do map awp się nie wypowiem, bo ich nie znam. Mapy cs_ są rzadko grane na naszym serwerze, może trzebaby dać ludziom większy wybór? Według mnie wszystkie propozycje nadają się na serwer. Map de_ według mnie nie trzeba już więcej, można ewentualnie wgrać hell, museum i sunny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64711 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Można by było wgrać de_museum, bo to dosyć fajna mapa i jedną z hostami, najlepiej cs_italy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64787 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ja dałem propozycje map, ponieważ te są już bardzo ograne co są do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64794 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Mapy były wgrywane, później usuwane a i tak grane jest kilka najpopularniejszych. Jeśli była wybrana mapa mniej popularna na serwerze zostawało kilka osób. Nie wiem, moim zdaniem słaby pomysł. Taka sama sytuacja jest na cod modzie. Ponad 70 map a granych może 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64815 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Dlatego trzeba wprowadzić ten plugin o którym pisałem w innym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66062 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Moze nie dodawać map, ale zamienic na jakies inne. Z doswiadczenia wiem ze czym wiecej tym gorzej. Faktem jest to ze niektóre mapy grane sa caly czas wiec jest poprostu mozliwosc zmiany takiej jak: zwiekszenie ilosci map do nastepnego, ponownego jej wybrania. Teraz mozna mape chyba wybierac po 5 lub 7 mapach to zmienic na 10 np. Jesli nie to dodac poprostu mapy, a moze ktos kiedys je nominuje. Ale wracajac do propozycji to dla mnie: de_irak de_sunny de_hell cs_italy awp_ jakies jeszcze tez by sie zdalo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66078 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 SEBBY de_irak jest już wgrany. Ja bym usunął przede wszystkim assaulta albo wgrał jakąś jego modyfikacje, bo prawda jest taka, że za każdym razem jak jest ta mapa to i tak gracze albo wychodzą albo wpisuje rtv. Moje propozycje to: de_hell cs_italy de_russka de_clan2_fire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66261 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 cs_winter_assault najlepsza modyfikacja jaką znam. Prawdą jest że cs_assault jest trochę jednostronny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72681 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Żeby przyjeły się nowe mapy mniej popularne i mniej znane trzeba by bylo usunąć DD2 inferno nuke itd Te mapy są najczęścej wybierane po mimo innych możliwości Moim zdaniem bardzo fajne mapy to prodigi, italy, estate, chateau. Do usunięcia assault ta mapa jest fajna ale na serwer TP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Września 2013 #72939 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Rówież fajna mapa jest piranesi a nikt jej nie chce grać, ciągle tylko dust2, nuke, inferio i india nawet westwooda nie widzialem. Najlepszym rozwiązaniem było by wgranie mapcycle i ustawić tak mapy aby każda była grana, oczywiście te mapy typu dd2, nuke troszkę częściej od tych innym bo to przyciągna nowym graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2013 #73679 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jestem za, zrezygnować z głosowania i wgrać mapcycle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2013 #73682 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Żadnego mapcycla.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Września 2013 #73967 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 za niektórymi jestem,by wgrać,ale też nie przesadzajmy z mapkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi