Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #64268 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Witam mam propozycje dotyczącą servera mianowicie chciałbym żeby był wgrany plugin z infem tzn. że po śmierci masz 5 sek żeby dać info swojemu teamowi. A i prosze żebyście coś zrobili z rankiem bo w rankstats jest że jestem 4 z 1826 wpisuje /rank tam jest ze 12 a jak wpisuje top15 to wgl mnie tam nie ma -.- nie wiem czy jest jakiś błąd tzn jest na pewno bo pokazuje 3 inne statystyki. Także proszę o rozpatrzenie tego pluginu z tym danie inf jak na puchatku czy innych serverach. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #64269 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 że tak powiem z deczka głupi pomysł nie przydatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #64270 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Ta propozycja byla juz wiele razy... jestem na tak, ten plugin wprowadziłby klimat tp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64272 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Dobry pomysł ;] takie info daje bardzo wiele po padnieciu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64676 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Jestem na tak, a wracając do tego ranku to z tym, też by się przydało coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64681 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 To jest bardzo dobry plugin, powinien być co najmniej na serwerach dd2 i ffa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64728 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Z tego co wiem kilka razy już był poruszany ten temat i nie został rozpatrzony pozytywnie, mimo tego jestem na tak, przyda się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64765 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Na Nie to dd2 a nie serwer tp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64774 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Na Nie to dd2 a nie serwer tp . Dokładnie, poza tym im więcej pluginów będzie wgranych na serwer to będą lagi , zresztą już są . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64789 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Jak SadoS jestem za ale nie na serwerze DD2, na FFA okey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64893 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Temat był już wielokrotnie poruszany , i jak widać nic z tego nie wyszło . Propozycja bardziej na serwer TP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65050 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Na nie. Sądzę że zaśmiecałby serwer. Większość graczy gdy padnie minimalizuje cs-a i coś robi inego takzę to możę nie wypalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65056 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Myślę że to jest niepotrzebne,na TP owszem ale nie na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65065 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Po 1 ta serverownia nie ma servera tp... po 2 niech się nie udzielają gracze którzy nie grają na tym serverze. Po 3 warto spróbować i niech tu ludzie nie piszą że zaśmieca server czy bedą "lagi" (ahhaha po tym pluginie) . i ludzie nie minimalizują cs gdy padną tylko patrzą co ludzie grają i zawsze się udzielają na say czy dobrze zrobił czy nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65512 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Jestem na Nie. Dobrze mówisz 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65565 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Po 1 ta serverownia nie ma servera tp... po 2 niech się nie udzielają gracze którzy nie grają na tym serverze. Po 3 warto spróbować i niech tu ludzie nie piszą że zaśmieca server czy bedą "lagi" (ahhaha po tym pluginie) . i ludzie nie minimalizują cs gdy padną tylko patrzą co ludzie grają i zawsze się udzielają na say czy dobrze zrobił czy nie.. 1. Z tego co się orientuje to jest to wolny kraj w którym KAŻDY ma prawo wypowiedzieć swoją opinie na KAŻDY temat. 2. Skoro nie mamy serwera TP to oznacza że jeszcze go nie chcemy mieć. 3. Nie "haha" tylko jest to bardzo możliwe żę będą lagi na serwerze lub plugin będzie z czymś nie współgrał. 4. Znam kilka osób którzy gdy padną minimalizują cs-a i wchodzą na nową rundę. 5. Nie każdy ma mikro. 6. Ten kto ma mikro ma steam/ NS w tym wypadku było by to tylko wnerwiające dla graczy jeżeli gracz z NS dawał by info Steamowi i na odwrót. 7. Nie denerwuj się tak z tego powodu że twoja propozycja nie przechodzi 8. Dziękuje za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65643 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Moja propozycja nie musi wejśc na server to jest sieć h@ i to jego wybór i nie potrzebne jest mikro bo można napisać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65644 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Jak dla mnie propa bardzo fajna. Ja bym wgrał. Lecz to H@ podejmuje decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #66038 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Dla mnie też bardzo dobra propozycja, widziałem wiele serwerów, gdzie takie coś było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66375 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Niewiem po co to wgrywać , zastanówcie się ile osób będzie z tego korzystało . Moim zdaniem niewielu albo wogóle nie bedą z tego korzystać także jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66384 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Jestem na tak fajny plugin . Tylko rzadko kiedy jest on używany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66390 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 A czym poza mapami różni się DD2 od FFA. Moim zdaniem zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #69919 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ja jestem za. Na innej sieci (dd2/inf) jest to wgrane i przyciąga ludzi. I to jest 5 sekund na powiedzenie przez mikro albo 1 wypowiedz slowna więc wiecie. Bardzo przydatne więc jak najbardziej chciałbym to zobaczyc na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Września 2013 #69940 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 To jest fajny pomysl Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Września 2013 #70682 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 na tak przydatna sprawa i moze wkoncu niektorzy nauczy sie gry zespolowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi