Skocz do zawartości

Skarga na pana ChybaCiePOJEBaoBao :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiedy byłem w CT jeden z TT o nicku Malu powiedział ze mam masowy fk za to że go zabiłem bo po jego proźbie nie powiedziałem ponownie polecenia . Niestety Juz było dawno po odliczaniu po za tym on leciał z łapami na mnie wiec i tak bunt . Po czym na serwer wszedł ChybaCiePOJEBaoBao a Malu mu nakłamał i dostałem bana nie słusznie za fk na godzine . Wiec tak , po 1 Admina nie było wiec nie moze dac bana za cos czego nie widział . Po 2 To nie była moja wina bo poprostu było juz za puzno na ponownie wypowiedzenia polecenia . A po 3 Wszyscy dokładnie słyszeli tylko on jedyny biedny nie usłyszał . :C Wnosze skarge na Administratora za ban z dupy i skarge na gracza Malu za obrazanie mnie na mikro i ogólne kłamanie itd itp . Nie wiem czy tutaj macie takie cos że za okłamanie administracji jest ban jeden dzień, jesli jest taka mozliwosc porsił bym o zbanowanie tego gracza (Malu) na jeden dzień . Do administratora praktycznie nic nie mam on nie wiedział i dostał złe info wiec to nie jego wina . I to wszystko . Dzięki . ^^

PS . Wydruk z konsoli jak by co xD

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ChybaCiePOJEBaoBao.

[AMXBans] There are 1 hour , 4 minutes and 53 seconds left of your ban.

[AMXBans] Banned Nickname : !. : |SebCio| : .!

[AMXBans] Reason : ' nie widzialem dlatego na 1h , mass fk '

[AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbansdd2/

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '

[AMXBans] Your IP : ' 31.182.70.30 '

[AMXBans] =======================================

Napisano

Po pierwsze chciałbym zaznaczyć że nie mamy takiego admina : ChybaCiePOJEBaoBao. A z tego co wiem jest zakaz zmiany nicku na serwerze. Może pomyliłeś forum ? Nie wiem.

Po drugie prosiłbym Cię o dostosowanie się do wzoru.

A po trzecie Skargi bez dowodów kończą się 10%. Nie masz dowodów na to że Malu Cię wyzywał dlatego też go nie zbanuje. Gdybyś miał jasny i przejrzysty dowód mógłbym być przychylny do twojej prośby.

W takim razie proszę wyjaśnić jeszcze tego admina "naszego" Kto to mógł być nie wiem.

Pozdrawiam.

Napisano

No to wydruk mam z dupy ? Pisze ze taki mi dał no to jest taki , i nie nie pomyliłem forum . JEsli nie macie dowodów że mnie obrazał to czemu jak ten admin nie miał dowodów na fk mnie zbanował ? Troche nie tak prawda ?

Napisano

Masz racje jeżeli admin Cię nie widział z twoim Free Killem to nie powinien CIę banować. Poczekajmy na decyzje kogoś wyżej ponieważ ja Ci tutaj już w niczym bardziej nie pomogę. Ban CI wygasł także nie cofnę Ci go.

Napisano

No witam witam . Grałem wtedy jak to się stało .

No to bylo tak że on już wydał komende , dawno odliczył , mówił głośno i wyraźnie Wszyscy usłyszedli ale nie On ..

A pozatym wydaje mi się , że On nie że nie slyszal tylko był AFK i dlatego nie wiedział ..

A Ct przecież nie będzie czekało na 1gracza z prowadzeniem Rundy ..

Tyle co mam do powiedzenia na temat ( Malu )

Teraz wracając do Sytuacjii z Adminem , wszedł na Serwa na 5-10sekund dał mu Bana i spowrotem go nie było ..

Wcześniej też go nie było , niczego nie widział ... A pozatym nie było FreeKill-a więc dany Ban był niepodstawnie dany ..

Dziekuję . ;))

Napisano

Jeśli gracz pisze, aby strażnik powtórzył, strażnik ma obowiązek spełnić życzenie, POWTÓRZYĆ! Chyba, ze Malu powiedział po otwarciu cel. Admin, który cię zbanował pewnie poniesie konsekwencje za:

a) bezpodstawne zbanowanie

b) Zmianę nicku, której nie mógł zrobić. (Nie znam admina o takim nicku, przynajmniej nie na naszym JB)

H@ na pewno nie zostawią tego bez żadnych konsekwencji.

Myślę że można temat zamknąć, H@ rozpatrzy to otworzy :)

Napisano

No to tak , On dawno otworzył cele i inni ludzie stali dawno tam gdzie CT wydał polecenie i Skończył Odliczać . :)

Napisano

Ban nie słuszny, skarga słuszna, admin napewno poniesie konsekwencje. Zamknij ktoś, żeby uniknąć spamu. ;) H@ zechce, to ootworzy.

Napisano

Grabarzu. Skargi na adminów nie mają być zamykane. H@ się wypowie dopiero zamknie. Czekaj cierpliwie i nie spamuj teraz xD

Napisano

A to nie jest przypadkiem ReloP On to lubi takie BaoBaowe nicki :D

ale po krotkim namysle zacmnie mi stwierdzic iz ten admin zaginal w akcjii i sluch po nim zaginal wiec nie karajmy go Peace love i wolność

Napisano

Moze z tym trzeba isc do archiwum X !?!? Moze ten admin to duch Boba Marleja ? :oxD Świry xD No trzeba czekać na wypowiedz H@ ciekawe co z tego bedzie xD

Napisano

Relop czy nie Relop odwalił lipe xD Dobra to teraz trzeba czekać xD Nie nabijajcie sobie postów ! xD

PS . A oto link to wyjasnienia ? Mojej produkcji . Czytajcie uważnie !!!

Napisano

Relop ależ owszem to byłeś Ty. A admini mają zakaz zmiany nicku. Możesz nam to wyjaśnić? To Twój steamID STEAM_0:0:59199551.

Napisano

Skarga jest nie uzasadniona, ponieważ był FK. Nie prosiłem o powtórzenie tylko Sebcio nie odliczył. I nie obrażałem żadnego gracza na mikro więc nie róbcie afery.

Skarga jest w pełni dobra. Admin nie ma prawa po 1 zmieniać nicku na serwerze tym bardziej banując, oraz zasada słowo przeciw słowy ? Skąd Relop miał wiedzieć żę mu nie kłamiesz ( nie mówię że tak było) Nie miał na jakiej zasadzie zbanować Sebcia.

Napisano

Czyli to tak naprawdę relop zawinił. Mniejsza z tym, że zmienił nick i zbanował bez podstawnie. Ale on kłamał, aby sprawiedliwość go nie dosięgnęła. Mógł się przyznać, przecież każdy jest człowiekiem i ma prawo do pomyłki. Ale po co kłamać?

Napisano

Skarga może uzasadniona ze względu na zmiane nicku ale FK był :) gram dość długo i gdy zauważę, że ktoś nie odliczy prowokuje by mnie zabito. Sebcio był chyba wtedy 1 raz na jailu i już sadzi skargi.

Napisano

Malu,malu,malu jesli było po otworzeniu cel nie mozesz juz prosic mnie o powturzenie polecenia , czyli ja jestem czysty. Umywam rączki xD A po 2 nie byłem pierwszy raz bo takto bym sie nie sapał z czegos czego nie jestem pewny . Ja jestem neurtalny dla każdego i zawsze upewniam sie 3 razy za nim cos zrobie . A co do ReloP'ka to niech go nie spotyka kara gość jest spoko i nie chce miec wrogów na jailu . I tak jak Grabarz : To człowiek i zapomniał tylko zmienic nick , wielka mi afera :D ;***

PS Sory za ortografie byłem po dragach xD

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...