BeBo^^ Napisano 15 Stycznia 2016 #383553 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Nick:Lewy. Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem Adminem na serwerach bardzo dużo razy więc mam duże doświadczenie Znajomość AMXX (W skali 1-10):7,5/10 Staż w CS-sie:Ooo... tu mam 6 lat Steam / NonSteam:NS Dlaczego Ty:Bo widzę że nie ma żadnego Admina który by się zajmował serwerem dlatego robię podanie żeby się zajmować serwerem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:W dni wolne to moge 4-5h Kontakt:Facebook Krystian Stolecki Znajdziecie mnie tam mam tam zdjęcie z waszym logiem Lub GG:55415472 Oraz forum . Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Lewy. Jeśli mam mało nabite godziny to później nabije! Miłego Czytania Mego Podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 15 Stycznia 2016 #383579 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jestem za okresem probnym 14dni + Ogarniętyy + Zgłasza na U@ - Mało u nas grasz bo od paru dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 15 Stycznia 2016 #383598 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Na Nie -jesteś nowy daj się poznać graczom i adminom -nie masz wymaganych godzin -pograj trochę z nami i złóż podanie za 2 tygodnie ps. uporządkuj wzór bo to wygląda jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeBo^^ Napisano 15 Stycznia 2016 Autor #383616 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Tu się nie liczą tylko wymagania ale żeby był admin bardzo dużo osób pisze że potrzebują admina bo np. ktoś ma aima/wh. I im to przeskadza Więc na co liczycie?. Przepraszam że się wypowiadam w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeBo^^ Napisano 15 Stycznia 2016 Autor #383617 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Przepraszam miałem laga proszę o usunięcie posta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 15 Stycznia 2016 #383641 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Chyba sobie żartujesz z nas? - Masz ledwo 3h na serwerze i już chcesz admina? - Nikt cię nie zna - To podanie wygląda jak... - Adminów jest sporo, więc czemu akurat ma go dostać osoba która nie spełnia wymagań? - Nie wypowiadaj się pod swoim podaniem, masz opcję "Edytuj" Dlaczego Ty:Bo widzę że nie ma żadnego Admina który by się zajmował serwerem dlatego robię podanie żeby się zajmować serwerem Widziałem cię chwilę na serwerze i nie dziwie się, iż uważasz, że jest mało adminów, wypisywałeś, że na serwerze admina ma tylko aquax i Galaxy . Chociaż, nie sprawdziłeś tego dokładniej. Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 15 Stycznia 2016 #383646 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Na NIE -Nie znamy cię -Podanie -Steam -Godziny PS: Kolejne podanie z serii żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 15 Stycznia 2016 #383707 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Oczywiście, że na NIE. - Nie widziałem Cie na serwerze, - NonSteam, - Godzinki. Adminów jest mało? Właśnie, że adminów tutaj nie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 15 Stycznia 2016 #383712 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 NIE Nie spełniasz wymagań: - godziny na serwerze - nikt cie nie zna - nie zgłaszasz (co się równa z tym, że nikt Cię nie zna) - wzór podania masz na poprzedniej stronie, nie dostosowałeś się zbytnio i podanie wygląda na odpierd... - steam Podanie nadaje się do kolekcji tych z serii "ŻART" jak wspomniał ?`Mlody? :wall: :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 15 Stycznia 2016 #383751 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Na nie nawet nie masz 20h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 16 Stycznia 2016 #384033 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Oczywiscie ze na nie: -malo godzin przegranych -kto ty wgl jestes -nie widzialem cie ani razu na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 17 Stycznia 2016 #384647 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Dziś rano chciałeś z siebie zrobić gwiazdę. Siedziałeś sobie cały czas na spect, i wszystkimi pomiatałeś. Widać po twoim zachowaniu że się nie nadajesz na admina, podejrzewam żebyś się wychwalało rangą: " Ja mam admina i musisz się mnie słuchać! A jak nie to ban." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Stycznia 2016 #384706 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi