Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2013 #67415 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Mimo iż nigdy z tobą nie grałem ( i nie miałbym zamiaru) widzę że jesteś osobą którą ponoszą strasznie nerwy. Dodatkowo gracze powinni stanowić swego rodzaju rodzinę, ty na każdego byś tylko donosił i współpraca z tobą nie byłaby za dobra. Jeszcze jeden minusik za to że załatwiasz swoje sprawy jak dziecko. Masz 22 lata we wrześniu a wydaje mi się że ja jako 14-sto latek jestem ciut mądrzejszy. Myślisz że dając koledze SQN dwa minusiki rozwiążesz sprawę ? Sądzę że mądrzej i doroślej byłoby napisać te same słowa do kolegi na Priv. Więcej pisać nie muszę. NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Sierpnia 2013 #68221 Administrator Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi