Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #62972 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Nick: Neymar Jr. Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem własną serwerownie, a admina serwera sprawowałem bardzo długo, na wielu różnych serwerowniach, zaczynająć nawet w wieku 13 lat ;] Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: Od 2007 roku. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ praktycznie cały czas jestem na serwerze, a ogarniam, potrafię rozpoznać WH, przerabiane screeny itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie w CSa gram bardzo dużo. A z rana i nie tylko brakuje admina na serwerze. Poprawiłem aktywność, pzregrałem odpowiednią ilość h, można mnie teraz cześciej spotkać na TSie. Poprawiłem kulturę (jedynie wczoraj trafił się przypadkowy ban, bo mrrrr nie zrozumiał żartu :>) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W wakacje od 6 do - 10h. Normalnie ok. 1-2h do 3h. Kontakt:gg. 35521989 Steam: NoLimitedST/Xeo` Wiem, że jest to bardzo krótki czas od mojego wcześniejszego podania, ale prawda jest taka, że na serwie potrzebny jest ktoś taki jak ja. Tzn. często grający i ogarniający. Jedynym adminem, który sprawuje swoją prace cud miód jest Mrrrr. Siedzi caly czas i od razu interweniuje. Dla dobra serwera proszę o pomyślne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #62973 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Moim zdaniem chłopak jest jak najbardziej ogarnięty i poradzi sobie jako admin Wiek+ Steam+ Mikro+ +to że jest pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #62977 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Jestem na neutral, ponieważ nie minęły 2 tygodnie od poprzedniego podania http://multi-head.pl/showthread.php?tid=11656 Miły, kulturalny, powinien ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 14 Sierpnia 2013 #62984 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Od poprzedniego podania musi minąć dwa tygodnie. No to zaczynamy: Jako admin też masz zamiar używać wulgarnych żartów[czy tam obraźliwych]? "- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze," Proszę oto twoje bany Powód - czas: Kultura -1h Ogarnij emocje, to tylko gra ! - 5 minut Ucieczka przed banem + wyzwiska - 1 dzień Obraza - 30 minut bugowanie lotto - 30 minut bug lotto - 30 minut bug /lotto - 1h Obraza admina - 1h Beka z tego, że ktoś napisał o twojej kulturze na +. Jestem na ogromne Nie. Wychwalasz się w podaniu, a amxbans mówi co innego, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #63015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Jestem na tak czesto przebywa na serwie ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 14 Sierpnia 2013 #63030 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Dał bym mu szanse. Na serwerze widzę go bardzo często, na u@ pisze mi czity a kulturę poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 14 Sierpnia 2013 #63049 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Tak patrzę jak dajecie mu pozytywne opinie jednak nie spełnia warunków... "- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze," Śmiech na sali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 14 Sierpnia 2013 #63055 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Nie minęły 2 tygodnie od poprzedniego Twojego podania. Nic nie widzę, żebyś chciał poprawić swoją kulturę. Wybacz, ale szukamy ludzi, z którymi można współpracować, a Ty na lewo i prawo obrażasz wszystkich (nawet adminów). Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #63067 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Jestem na NIE , ponieważ nie minęły 2 tyg. od poprzedniego podania i nie poprawiłeś swojej kultury . ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #63083 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 NA nie. Kultura, emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #63086 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Za pozwoleniem TSW, proszę o zawieszenie mojego podania do czasu, aż nie miną 2 tygodnie od napisania tego 1. Tj. do 23.08.2013r. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 14 Sierpnia 2013 #63090 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Zawieszam podanie, gdy minie termin 2 tygodni napisz do kogoś z administracji o otworzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi