Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62864 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Data i godzina:00:30 Nick admina/gracza, który zawinił:Soczeq ADMIN COD MOD Dowody:TU SS http://www.speedyshare.com/sQpxS/SOCZEQ-TO-FAJA.rar Świadkowie:LUDZIE Z COD MODA Uzasadnienie:ZA TO ZE NAPISALEM ZNOWU MNIE OSZUKAL OSZUST I A POTEMNAPISALEM CH.J I ZA CH.J MAM BANA NA 1 H ... ZA CH.J !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Sierpnia 2013 #62869 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 nie widzę tu konkretnej skargi to po pierwsze, po drugie obraziłeś admina (oszust - uzasadnij i przedstaw dowody to można będzie dyskutować) więc musiałeś odpokutować dalej co mi sie nie podoba ss z rozmowy tyldy a dokładniej urwałeś to od czego się zaczęło to wszystko z mojej strony to prawie wszystko -10% bez sensu skarga, zero jakich kolwiek konkretnych/rzeczowych podstaw pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62871 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 PODAWAŁ MI NICKI ZE TAM JEST PREMKA A NIE BYLO WIEC NAPISALEM OSZUST KURWA JEGO W DUPE P******A MAC @Edit/Sheen. Na forum nie bluźnimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62872 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Haha a czy tam jest napisane "SOCZEQ TO OSZUST LUB SOCZEQ TY OSZUŚCIE" nie bądz śmieszny i tak nie broń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62873 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 A PO 2 ŁOMIE TO DO POZDRO 600 PISALEM BO ON MI PODAWAŁ NICKI GDZIE SA PREMKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62874 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Proszę dla gracza,JestemIdiotom o conajmniej 20% za bezsensowną skargę oraz za słowa jakich używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 13 Sierpnia 2013 #62875 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Nawet tu wyzywasz adminów. A czy to ważne kto da bana? Przecież czy zrobie to ja, pozdro, czy h@ to i tak powód jest ten sam. Nazywanie adminów serwera ch.jami nie będzie bezkarne i to napisałem zaraz po tym jak wyszedłeś z moją pomocą na y@@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62876 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 DOBRA I BROŃCIE DALEJ SWOICH KURWA GŁUPICH ADMINOW ELO RĘCE KURWA OPADAJĄ JAK TO CZYTAM WASZE LIZANIE DUPY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Sierpnia 2013 #62877 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 więc skoro oszust nie do admina to obraza admina i gracza:) a że taka sytuacja miała miejsce że ktoś tobie coś podawał to daj ss'y a nie bez podstawie starasz się wcisnąć utrzymuje się przy swoim ban słuszny - skarga brak podstaw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62878 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 CZY CH.J TO JEST PRZEKLEŃSTWO PISZE KURWA ZE POZDTO 600 TO OSZUST I CH.J A TU BAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62881 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Masz 0 kultury kolego.Obraziles mnie od oszustow i innych i jak widac soczka pitales sie kto da mi premke to ja sobie jaja zrobilem i ci napisalem nick jakis i byle jakie haslo pisalem asdbad12321asdbas1232chybanie i kazdy pisal ze twoj nick to racja.Dla ciebie prosil bym dłuższego bana oraz bana na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Sierpnia 2013 #62886 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 "A PO 2 ŁOMIE" , "GŁUPICH ADMINOW", "JEGO W DUPE P******** MAC" - więcej nie daje bo moge dodać jeszcze z ss'ów - obraza adminów + kultura jaką gracz prezentuje na forum do tego skarga która nie ma podstaw tak jak kolega wyżej dziękuje z mojej strony tyle... @Edit/Sheen. Proszę nie bluźnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62890 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 JEBAC SOCZQA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Sierpnia 2013 #62891 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Skarga bez sensu , a za takie zachowanie przedłużam Ci bana do tygodnia . + proszę o % . Jeżeli to Cię nie nauczy , dostaniesz na dłużej. Myślę , że mogę zamknąć . Ps : za wyzywanie na Ts , dostajesz kolejny tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379719 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi