Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62796 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Nick: KarmeleK[PL] Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem juz wczesniej adminem na innym serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/6 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: gram regularnie i irytują mnie cziterzy i chciałbym zmniejszyć ich ilość, rownież sprawiajac innym lepszą grę. Mam juz przegrane na serwerze ponad 45H. Na razie nie mialem potrzeby dodawać postów, ale mam nadzieję że sie to zmieni Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: srednio ok 3-7 Kontakt: Steam, GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Sierpnia 2013 #62798 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Jestem za, często widzę go na serwie,doświadczenie ma i przyda nam się jeszcze 1 admin:) spoko by bylo jak bys na TS'ie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62814 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ogarnij txt,Słowa niekiedy i będzie dobrze Narazie Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62834 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Na serverze pytałeś się jak się składa podanie itp, jeśli twoja znajomość amxx 5/6 to powinieneś tworzyć pluginy, wchodzisz na txt i zdarza Ci się przeklnąć,pierwszy post to podanie,mała aktywność na forum. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62865 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Blondyn... Sądzę, ze pytał się dla żartów. Każdemu, grającemu klasami ze zmniejszeona gravitka, zdażyło się wbić albo odbić od txt A jeśli chodzi o przekleństwa. Jeśli np. ktoś ma 1/9 usp i ty też, walisz w niego 3 magazynki, trafiasz a i tak go nie ubijesz, a on cię jednym strzałem, to szlak trafia. Nerwy czasem puszczą. Jako admin, pewnie postara się ogarnąć bluzgi. Jestem na tak. Aktywny na serwerze, ogarnia. Myślę ze warto dać mu admina. Zawsze może być na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62870 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Neutral. Mała aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #62935 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Neutral - mala aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #62951 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Na tak aktywny na serwie godziny na forum można zawsze nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #62957 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 jestem na tak powody: -aktywny na serwie -miły mały (-) Nie chodz po TXT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 14 Sierpnia 2013 #62965 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Jestem na TAK. Aktywny na serwerze, ogarnięty a aktywność a forum poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #62975 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Również jestem na tak. Steam jest, wiek jest a reszte ogarnie. Admini są potrzebni od zaraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Sierpnia 2013 #63066 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Jestem za tym , abyś dostał admina na okres próbny . Aktwność na serverze jest , ale na forum 0 , konto do padania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #63239 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Aktywny na serwie , aktywność na forum zawsze można poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 #63434 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Jestem na nie. Brak atywnosci na forum jak widzac z wyżyszych komentarzy chodzisz po txt gdzie nie przestrzegasz regulaminu,oraz z kulturą nie za dobrze. NA NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64548 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Okres próbny jak najbardziej,no i koniecznie zapoznaj się z regulaminem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64550 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Na Tak . Zapoznałem się troche z tym oto użytkownikiem i myślę że ogarnie w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64912 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Jestem za okresem próbnym, bo aktywność poprawił, ale admin powinien dawać przykład i wchodzenie na txt przekreśla Twoje szanse więc jeśli byłaby jakaś skarga w tym kierunku to moim zdaniem wtedy powinien zostać mu odebrany admin, a jeśli się poprawi i nie będzie skarg, to zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Sierpnia 2013 #64998 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ten kto znajdzie mi w wymaganiach na admina wysoką aktywność[czyt. spamowanie] na forum niech się zgłosi Jest napisane wyłącznie tylko to, że trzeba wejść raz dziennie na forum co nie znaczy, że trzeba spamować w każdym wątku. Regulamin zakazuje nagminnego przeklinania, jeden wulgaryzm niczego nie zmienia. Wypisujecie tutaj ciągle to samo, jednak żaden z was ideału nie reprezentuje i popełniał podobne gafy, a wielu z was ma rangi[adminów itp]. Jak można wypowiedzi opierać na tym co się usłyszało? Według mnie gracz zasługuje na szansę[Mówię o okresie próbnym]. Jestem na Tak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #65042 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Na Tak Ogarniety Godzinki + !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Sierpnia 2013 #66157 Administrator Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi