Skocz do zawartości

Podanie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: KarmeleK[PL]

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem juz wczesniej adminem na innym serwerze.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/6

Staż w CS-sie: 4 lata

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .!: gram regularnie i irytują mnie cziterzy i chciałbym zmniejszyć ich ilość, rownież sprawiajac innym lepszą grę.

Mam juz przegrane na serwerze ponad 45H. Na razie nie mialem potrzeby dodawać postów, ale mam nadzieję że sie to zmieni

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: srednio ok 3-7

Kontakt: Steam, GG

Na serverze pytałeś się jak się składa podanie itp, jeśli twoja znajomość amxx 5/6 to powinieneś tworzyć pluginy, wchodzisz na txt i zdarza Ci się przeklnąć,pierwszy post to podanie,mała aktywność na forum. Na nie

Blondyn... Sądzę, ze pytał się dla żartów. Każdemu, grającemu klasami ze zmniejszeona gravitka, zdażyło się wbić albo odbić od txt :P A jeśli chodzi o przekleństwa. Jeśli np. ktoś ma 1/9 usp i ty też, walisz w niego 3 magazynki, trafiasz a i tak go nie ubijesz, a on cię jednym strzałem, to szlak trafia. Nerwy czasem puszczą. Jako admin, pewnie postara się ogarnąć bluzgi. Jestem na tak. Aktywny na serwerze, ogarnia. Myślę ze warto dać mu admina. Zawsze może być na okres próbny :)

Jestem na nie.

Brak atywnosci na forum jak widzac z wyżyszych komentarzy chodzisz po txt gdzie nie przestrzegasz regulaminu,oraz z kulturą nie za dobrze. NA NIE!

Jestem za okresem próbnym, bo aktywność poprawił, ale admin powinien dawać przykład i wchodzenie na txt przekreśla Twoje szanse więc jeśli byłaby jakaś skarga w tym kierunku to moim zdaniem wtedy powinien zostać mu odebrany admin, a jeśli się poprawi i nie będzie skarg, to zostanie ;)

Ten kto znajdzie mi w wymaganiach na admina wysoką aktywność[czyt. spamowanie] na forum niech się zgłosi ;)

Jest napisane wyłącznie tylko to, że trzeba wejść raz dziennie na forum co nie znaczy, że trzeba spamować w każdym wątku.

Regulamin zakazuje nagminnego przeklinania, jeden wulgaryzm niczego nie zmienia.

Wypisujecie tutaj ciągle to samo, jednak żaden z was ideału nie reprezentuje i popełniał podobne gafy, a wielu z was ma rangi[adminów itp].

Jak można wypowiedzi opierać na tym co się usłyszało?

Według mnie gracz zasługuje na szansę[Mówię o okresie próbnym].

Jestem na Tak.

Pozdrawiam

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...