Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62700 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry: nie gralem Godzina, data zdarzenia: nie wiem, kiedy wszedlem po kilku dniach bylem juz zbanowany Mapa: DD@ STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Raz na kilka dni wchodze pograc na DD2 i dzisiaj chcialem wejsc i mnie wywalilo, bo dostalem bana, no wlasnie nie wiem czemu powod? cheaty. Po pierwsze gram tam juz chyba z rok i juz nawet raz musialem dawac SSy a teraz to nawet nie bylem w grze Starzy admini pewnie mnie znaja i wiedza ze gram uczciwie (nawet nie jestem zbyt dobry ) ale dajecie jakis nowych wyskrobkow i banuja kogo popadnie i nie wiadomo za co... Ktos mi powie o co chodzi? Wycinek z konsoli: [attachment=119] PS. Zapomnialem dodac zebys Cie poprawili bledy w konsoli bo odsylalo mnie do google.pl zamiast multihead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62704 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 To, że nie grałeś nie zwalnia Cię z obowiązku dostosowania się do wzoru. Możesz teraz edytować swój post i poprawić Swój błąd. Jesteś pewny, że chodzi o serwery Multi-Head? Nigdzie nie widzę Twojego bana. Swoją drogą nie podałeś żadnych danych dotyczących rzekomego bana. Czego mamy szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62705 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 moze byc? Za co te bany tak leca, przeciez admin widzi czy ktos czituje czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62706 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Pokaż wycinek z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62707 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Wycinek dodalem do odwolania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62715 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 To nie jest nasz serwer. Prawdopodobnie pomyliłeś sieci. Nasz serwer ma IP: 80.72.43.106:27027. Spróbuj na niego wejść. Takie IP nie istnieje w naszej bazie banów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62823 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Cholerka, znowu to samo, kiedys juz mialem takie cos, ok, dzieki i przepraszam za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Sierpnia 2013 #62826 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 // zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi