Skocz do zawartości

[DD2] ban?Trynda!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry: nie gralem

Godzina, data zdarzenia: nie wiem, kiedy wszedlem po kilku dniach bylem juz zbanowany

Mapa: DD@

STEAM_ID / IP:

Uzasadnienie:

Raz na kilka dni wchodze pograc na DD2 i dzisiaj chcialem wejsc i mnie wywalilo, bo dostalem bana, no wlasnie nie wiem czemu :P powod? cheaty.

Po pierwsze gram tam juz chyba z rok i juz nawet raz musialem dawac SSy a teraz to nawet nie bylem w grze :P Starzy admini pewnie mnie znaja i wiedza ze gram uczciwie (nawet nie jestem zbyt dobry :P) ale dajecie jakis nowych wyskrobkow i banuja kogo popadnie i nie wiadomo za co... Ktos mi powie o co chodzi?

Wycinek z konsoli: [attachment=119]

PS. Zapomnialem dodac zebys Cie poprawili bledy w konsoli bo odsylalo mnie do google.pl zamiast multihead

Napisano

To, że nie grałeś nie zwalnia Cię z obowiązku dostosowania się do wzoru. Możesz teraz edytować swój post i poprawić Swój błąd. Jesteś pewny, że chodzi o serwery Multi-Head? Nigdzie nie widzę Twojego bana. Swoją drogą nie podałeś żadnych danych dotyczących rzekomego bana. Czego mamy szukać?

Napisano

To nie jest nasz serwer. Prawdopodobnie pomyliłeś sieci. Nasz serwer ma IP: 80.72.43.106:27027. Spróbuj na niego wejść. Takie IP nie istnieje w naszej bazie banów.

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...