Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62472 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Data i godzina: 2013-08-13 godzina około 9:40 oraz wczoraj godzina 16:02 to czas ze screenów na nicku PoMaluchu. Nick admina/gracza, który zawinił: Prosatanek Dowody: ssy które wrzuciłem już do UB Świadkowie: za świadków 5 ss'ów Uzasadnienie: Zbyt pochopne rozdawanie banów, gdybym nie miał innych zajęć sam został bym adminem. Gram od 2005 roku , pro nie jestem ale ogarniam myszkę, a tu widzę że admin ma ból... chyba. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Sierpnia 2013 #62478 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Wiesz widzę że celujesz po liniach więc wole sprawdzić wrzuciłeś ss'y dostałeś ub teraz przynajmniej wiem że czysto grasz, a z rozdanych banów 2gi raz się pomyliłem... sorki za sprawdzenie ale czasem trzeba to zrobić jak się nie jest pewnym:) mogę zrezygnować w każdej chwili ja nie widzę problemu tylko wiedz że jestem dla graczy adminem by wam się lepiej grało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62480 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ale w związku z czym,kim jest ta skarga bo z tego co napisałeś nie wiadomo o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62549 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ten temat nadaje się do zamknięcia. A dla gracza poprosze 10% za skarge bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62552 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Dobra Prosatanek widzę, że jesteś bardziej rozgarnięty niż mi się wydawało. Sorry za być może zbyt pochopną ocenę. Wiem, że admin jest aby pomagać. Mój ból d...stąd , że grałeś na aleksandrii i dostałeś 40:3 i było ok a wszedłem ja, kilka killi i ban:) 10% ? Browar za mocny a na wódę za słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Sierpnia 2013 #62555 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Gdy Admin widzi coś "podejrzanego" ( A widział jak celujesz po liniach ) ma prawo do tego aby zrobić Ci ssy. Wydaje mi się, że wyjaśnione. // Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379718 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi