skillerix Napisano 15 Stycznia 2016 #383464 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Nick:skillerix Wiek:23 Doświadczenie (w byciu adminem):tak jasne chciałbym posiadać admina i pilnować na serwerze praktycznie jestem ciągle Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS- :6 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty:ponieważ posiadałem admina na wielu serwerach i na tym również chiałbym mieć Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4 godziny Kontakt: facebook Kuba skil Samek Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/skillerix/80.72.40.110:27027/b/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 15 Stycznia 2016 #383472 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Na NIE -Wiek (Nie wierzę po twoich ostatnich podaniach) -Amxx (Również nie wierzę, aczkolwiek niech @@EvO Cię sprawdzi proszę ) -Podanie -Konto na forum -Aktywność na forum i serwerze. -Prawie nikt Cię nie zna, widziałem Cię może 2x na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSlayer Napisano 15 Stycznia 2016 #383481 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jak dla mnie konto stworzyłeś pod podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 15 Stycznia 2016 #383484 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dobra to tak po pierwsze na nie za wcześnie na podanie. Po drugie ostatnie podanie składałeś niespełna tydzień temu więc od razu można odrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 15 Stycznia 2016 #383520 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 jak dla mnie do zamkniecia na 100% nie masz tylu lat albo czytac nie umiesz jesli twoje podanie zostalo odrzucone nowe mozesz zlozyc po ulywie 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 15 Stycznia 2016 #383522 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jestem za post finala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Stycznia 2016 #383531 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi