Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Ammo do przeładowywania.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję aby wprowadzić nieskończone ammo do przeładowywania.

Wiadomo że jeżeli dana klasa niema 1/x na natychmiastowe zabicie a jedynie dmg + int to gdy inny gracz ma +6k hp brakuje nam ammo do przeładowywania.

Rozumiem wasz ból bo zapewne gracie sporadycznie na fast expie.

Polecam zagrać dłużej na cod45k to na pewno zmienicie zdanie.

Najlepiej jest hejtować ;)

@Sky o jakiej magii ty mówisz jak na serwie gra ledwo w porywach 10 osób w tym jest mnóstwo bugów i niedociągnięć? :o

O jakich pistoletach/kosie mówisz jak przeciwnikowi zostaje +5k hp - jeżeli chcesz go zabić z kosy to Cię pozdrawiam!

@pozdro rozumiem cie ale bezlik nie trafia się co rundę niestety :)

Dodatkowo mając wbite 9k w zwinność (szybsze przeładowanie broni) wyładowanie całego zapasu ammo to praktycznie 4-5 sekund full-auto. I jaki w tym sens?

Powinno być łatwiej niż na zwykłym COD'zie bo chyba z myślą o tym powstał ten serwer. Czyż nie?

Jestem na NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak lekki ma 1/5 czy 1/6 to jak będzie miał nieskończoność ammo nie będzie dało się go zabić tak samo inne klasy 1/? .... Bezsensu :)

R.A.T.M masz ogrom ułatwień na serverze mimo wszystko chcesz mieć wszystko na tacy.

Można postarać się zwiększyć ammo w broni[jeżeli to możliwe] ale nie dawać nieskończoności. O lvl się walczy do końca, a choćbyś miał pistoletem i z tej kosy bić. Dla mnie jest to głupi pomysł dlatego, że rakietą, miną można zadać nawet 4k hp.

Znowu co ma piernik do wiatraka?

Co ma mina/rakieta do mojego tematu?

I o jaki lvl się walczy?

Twoje argumenty są wogóle nie na temat :/

Podaj mi kilka tych ułatwień.

Bo jak narazie to grając widzę same minusy.

Mam przytoczyć kilka?

-liczne bugi,

-brak awansów klas (klasy od 15k,20k,40k lvl - tu nasuwa się pytanie: kto wbije taki lvl przy maksimum graczy na serwerze: 10!)

-9 darmowych klas

-wyżyłowane premium? Spójrzmy np. na czołgistę.

Rozumiem że serwer jest świeży ale naprawdę nikt się nim nie zajmuje.

Przez brak propozycji za chwile stanie się to się stało ze starym fast-expem - poprostu opustoszeje.

Ode mnie to tyle. Dziękuje.

Jestem na nie, myślę że na serwerze są do tego odpowiednie perki, które ułatwiają grę, popieram zdanie Sky's The Limit że cs straci tą swoją "magię" :)

Ratm uwierz, serwerem się zajmujemy. Silnik i klasy zbudowane pod podstaw. Bugi muszą być i są eliminowane. Żaden prototyp nie jest idealny dlatego liczymy na pomoc adminów i graczy w likwidowaniu niedociągnięć. Twój pomysł jedynie je zatuszuje a nie o to chodzi co?

jestem na tak z tego względu ze znam ból kiedy brakuje nam amunicji do przeładowania... pomysł jak dla mnie dobry i powiem jeszcze tak tą amunicje którą macie ograniczoną musicie rozdzielić na kilka osób więc jak all ammo wyładujecie i będzie walka 1-1 na noże to szybciej skończy się runda....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...