Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62174 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Wczoraj znalazłem wczoraj stronę Gamebana.com i mam propozycje żeby dać skiny z tej strony a te ca są usunąć bo są brzydkie ino by dgl zostawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62427 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ja jestem na Nie. Te skiny mi się nawet podobają i uważam, że nie ma sensu instalować innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62429 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Modele były kompletowane przez H@ przez lata . Są unikalne . I wydają mi się najlepszymi modelami . Jeżeli Ci się nie podobają to zmień sobie podstawowe modele a potem na serwerze wpisujesz tylko /modele Jestem przeciwny zmianie modeli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62430 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Na nie te są fajne przynajmniej mi nie przeszkadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62445 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Obecne modele są bardzo fajne. Już zdążyłem się przyzwyczaić i powiem więcej , takie modele mogły być na stałe w CS-ie 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62482 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Obecne modele to są oryginalne modele z Call Of Duty a skoro to jest serwer Call Of Duty to po co je zmieniać ? Pomysł bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62597 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 chodziło mi oto żeby dać modele jak z call of duty a nie z gry stalker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Sierpnia 2013 #62603 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Sam możesz sobie wgrać te modele i tylko ty będziesz je widział. Możesz też tak zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62757 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Na nie , te skiny bardzo mi sie podobaja Na nie , te skiny bardzo mi sie podobaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Sierpnia 2013 #62775 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Tak jak pisze większość graczy... Modele są Dobre. Nikt do tej pory na nie nie narzekał. Sam możesz sobie wgrać te modele i tylko ty będziesz je widział. Możesz też tak zrobić. Dokładnie tak jak napisał Triker, jeżeli Ci się nie podobają to sobie zmień. / Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi