Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60694 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry:KtA|Spaciasty Godzina, data zdarzenia: jakoś 14 2013-08-09 NON-STEAM Uzasadnienie: grałem na cod Mod 45k dostałem perma wastaw screeny dobra wstawiłem ale mniałem skiny do postaci TT czerwone CT niebieski nie wiadziałem , że nie można i już zmieniłem na Normalne Postacie PROSZE UNBAN wiecej nie bende prosze jesli ktos chce Screeny tu : http://speedy.sh/Sp7Gg/Screeny.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60697 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Zrób 100 reklam. Dostaniesz ub. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Sierpnia 2013 #60738 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi