Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60602 Napisano 9 Sierpnia 2013 Data i godzina:09.08 13.00 Nick admina/gracza, który zawinił: Po przerwie| CzeKon Dowody: dowodow nie bede podawal chyba kazdy admin wie jak ten admin gra. Świadkowie: Neymar Jr i pol servera Uzasadnienie: Admin czekon nie wykonuje celów mapy notorycznie kampi na respie w tt wogóle nie angażuje się w wykonywanie obowiązków jakie powinien spełniać admin . nie wiem dlaczego żaden admin nie zwrocił mu uwagi, jak by to był zwykły grac wyleciałby z wielkim hukiem
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60605 Napisano 9 Sierpnia 2013 Potwierdzam, a gdy powiedziałem mu, aby nie kampił odparł mi "CT może stać na respie z AWP, to ja też mogę kampić w TT" To jest żenada ( 0 ZNAJOMOŚCI REGULAMINU I OGÓLNIE 0 GARU) i dodatkowe info CzeKon notorycznie przeklina przez mikrofon.
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60609 Napisano 9 Sierpnia 2013 Brak dowodów.<----> To kończy się % jeżeli osoba oskarżająca nie ma dowodów. Dodaj Demko albo skarga zostanie odrzucona.
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60610 Napisano 9 Sierpnia 2013 Niestety ale i ja to mogę potwierdzić, byłem tego świadkiem.
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60614 Napisano 9 Sierpnia 2013 kiedy bedzie okazja nagram demko.
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60619 Napisano 9 Sierpnia 2013 Potwierdzam.. + do tego na y@@ pisze pierdoly typu... jak padnie to "hehe". Zwrócilem juz na to mu uwage.. olal to. ps. Pala wez demko z hltv jezeli wiesz ktora godzina i data.
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60623 Napisano 9 Sierpnia 2013 Panowie ja mam demo Pozwolicie, że wrzucę to jakoś w RAR i dodam tutaj... Zaraz edytuję post @ Edit Data i godzina: 13.20 Nick admina/gracza, który zawinił: Po przerwie| CzeKon Dowody: http://www.speedyshare.com/fUpuk/czekon.rar Świadkowie: Praktycznie 3/4 serweru Uzasadnienie: Nasz admin Czekon, w ogóle nie wychodzi z respa. Całymi rundami przesiaduje na respie tt jak i ct, co widać na demie
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60632 Napisano 9 Sierpnia 2013 Potwierdzam. Kampi na respie a jest w tt, nie wykonuje celów.
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60634 Napisano 9 Sierpnia 2013 ale wy awanture robicie.. po pierwsze zadnego gracza nie wyzywam a ni nie ublizam bo brak mi słów na to.... a co do kampienia to co a jak ct kampi kolo respa z awp to czermu tt nie moze tez pokampic... bo zlościcie sie bo was zabijam z kampienia..... jak chcecie to moge zagrac sam na sam i w tedy moge ci pokazac jak sie gra.... Pozdrawiam CzeKon.....
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60637 Napisano 9 Sierpnia 2013 - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, Tych trzech punktów chyba nie rozumiesz, jeżeli tak oto właśnie grasz.
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60641 Napisano 9 Sierpnia 2013 Zrozum po bodajże 30 sekundach nie mozna kampic za to jest ban 5-30 minut ty jako admin powinienes dawać przykład innym a nie.
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60642 Napisano 9 Sierpnia 2013 7. Kampić mogą gracze w teamie CT (na BSach). TT ma zakaz kampienia. Zapoznaj sie z regulaminem http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4493
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60646 Napisano 9 Sierpnia 2013 Gadasz jakbyś był upośledzony Sam w swoim poście "popisał" się swoją znajomością regulaminu.
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60651 Napisano 9 Sierpnia 2013 a co do kampienia to co a jak ct kampi kolo respa z awp to czermu tt nie moze tez pokampic... bo zlościcie sie bo was zabijam z kampienia..... jak chcecie to moge zagrac sam na sam i w tedy moge ci pokazac jak sie gra.... i wlasnie tu jest problem w tobie dla ciebie lizcy sie frag a nie porzadek na servie taki adm jak ty jest bezużyteczny P.s masz za wysoka samoocene.
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60652 Napisano 9 Sierpnia 2013 Ok to teraz juz nie bede kampił..... normalnie bede grał.... Pozdro dla was i dla adminów
LOVASSS Napisano 9 Sierpnia 2013 #60658 Napisano 9 Sierpnia 2013 Już sobie wyjaśniliście , teraz poczekajmy na decyzję h@.
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60901 Napisano 9 Sierpnia 2013 Czekon kamp sobie na respie, ale w momencie kiedy przyjdzie czas na wykonywanie celów mapy, to masz je wykonywać i koniec !
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60906 Napisano 9 Sierpnia 2013 CzeKon jest taki ze tak gra, sa osoby co leca i nie maja pojecia do kąt leca a sa osoby co prze kampia pół mapay a wtedy leci i wymiecie pół teamu przeciwnego, wiadomo sa zasady na derwie ale jak jego druzyna przegra to nie przez niego a le przez reszte teamu bo biegaja jakl je****ci nie wiadomo gdzie . Z tego co wiem do adma ma bo duzo siedzie na serwie i jesali by to administraci przeszkadzalo to by nie dostal dama , pierwsza skarga i wielki raban kogos h** strzelil ze dostal adma a ktos ma swoj wiek doswiadczenie karzdy gra jak umnie grac jak najlepiej. tez kamp zobaczymy czy potrafisz wybic 7 gosci , gram z czekonem duzo czasu nie raz dostawal bana za takie zeczy liczy sie forma i doswiadczenie. Mozecie pisac ze go bronie czy siak jesat dobry i tylke A DAMIN ZAWSZE SIE PRZYDA NIE MUSI BANOWAC CO 5 MIN. BO TO NIE FRAJDA JEST TU DUZO NIEZLUCH GRACZY, I CO TEZ ICH PO BANOWAC BO 3X CIE ZABIL Z RESPA CZy Z INNEGO MIEJSCA BO KAMPI PÓŁ MApy . Wiado jesli zostala minuta lub miej to wiadomo gin lub graj do konca i wykonuj cele .
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60937 Napisano 9 Sierpnia 2013 Proponuję zamknięcie tematu do wypowiedzi h@ ponieważ zrobił się nadmierny spam. /Zamykam do wypowiedz H@
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60955 Napisano 9 Sierpnia 2013 Czekon pierwszy minusik za nieznajomość regulaminu admina. Zapamiętaj, Ty pilnujesz porządku na serwerze a nie ustalasz jego zasady. K woli poinstruowania, walczę z chamstwem na serwerach i od adminów oczekuję totalnego zminimalizowania wulgaryzmów. Admin ma dawać przykład, dobry przykład. //zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
9 Sie
23
Najaktywniejsi w tym temacie
LOVASSS 1 post
Popularne Dni
9 Sie 2013
23 posts