Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2013 #60371 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Mozna przeklinć! OMG. Np.: Jak ktoś powie: Ku*wa,Ch*j,Piz*a,piz*o,kur*o,chu*u,dz*wko i inne to się wyświetl zamiast tego Zapraszamy na forum multi-head.pl bo poco ma admin pisać kultura jak zamiast tego może zobaczyć link do strony Albo taki drugi pomysł jak ktoś powie ty kurwo " sorry za przekleństwo " to mu się wyświetli ty ku**o taki mały pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60455 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 bylo by fajnie moze wtedy mniej ludzi by przeklinalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60465 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jestem jak najbardziej za już na kilku serwerowniach widziałem coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60468 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Pomysł bardzo fajny . Ale czy nie lepiej zamiast tych ''*'' na przykład '' Kupcie Vip'a polecam ! '' Taka moja mała sugestia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60478 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Pomysł fajny czasami ktoś nie wie o forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60482 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Pomysł fajny . Jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 9 Sierpnia 2013 #60486 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jestem ZA żeby założyć coś takiego było by mniej przekleństw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60723 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Oczywiście, że jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60725 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Niom i wtedy piszą kurfa, choj itd itp. A jak wyrwie bana to zapomina o przekleństwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60788 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Niom i wtedy piszą kurfa, choj itd itp. A jak wyrwie bana to zapomina o przekleństwach. Zgadzam się tą wypowiedzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60859 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Niom i wtedy piszą kurfa, choj itd itp. A jak wyrwie bana to zapomina o przekleństwach. Dobrze sprecyzowane. Ja dodam od siebię że jak już zapobiegać pluginami kultury na serwerze to najbardziej okazały był by z opcją "przepraszam" w sayu , niekiedy się sprawdza aczkolwiek dla niektórych to tylko najlepsza szansa na rzucanie tekstami z boiska "bo co mu się tam stanie że napisze 20 razy przepraszam" To tyle , zdrówko z Piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60891 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Przeklinanie jest dozwolone, ale w odpowiednich ilościach i wypowiedziach Moim zdaniem jeśli ktoś raz ja jakiś czas przeklnie, to przecież nie jest nic strasznego Przekleństwa również są dla człowieka, ale jak ktoś przesadza i nadużywa, to już jest brak kultury i admin wtedy takiego banuje To samo dotyczy przekleństw w kierunku innych graczy. Mnie osobiście zawsze denerwowało jak miałem ochotę coś napisać i wplotłem tam jakieś cenzurowane słowo, a pokazało mi "Zapraszamy na ****" Dla mnie zbędny plugin Trzeba odróżnić brak kultury od wypowiedzi, która nikomu nie przeszkadza i nie miała na celu nikogo urazić oraz nie składała się z samych przekleństw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Sierpnia 2013 #60908 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Najlepiej by było, gdyby po prostu były * zamiast przekleństw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi