Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59942 Napisano 7 Sierpnia 2013 Nick: [J]ack pa[R]ro[W] Wiek: 15 ale ogar Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 Staż w CS-sie: dochodzi 5 lat Steam / NonSteam: Oczywiście że steam Dlaczego TY .!: Dlaczego ja? Hmm, jestem bezkonfliktowym graczem, nie klne (chyba że niekiedy z nerwów) Jak ktoś klnie to pisze "Kultura" ludzie widzą, a najbardziej chce zostać ponieważ, na serwerze jest mało adminów, rozumiem że są wakacje, ale trochę za mało i w tym chciałbym pomóc, a wbijają jakieś dzieciaki na czitach i nie ma gry A najbardziej chciałbym pomóc w dalszym rozwijaniu sieci Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Cały czas gram u was na serwie, DD2 jak i Cod modzie Jeżeli tylko mam czas Kontakt: Steam - Celka Bardzo przepraszam że bez nabitych 30 godzin, ale postaram się to nadrobić, ale przy czitach się nie da i dlatego napisałem to podanie, jeszcze raz Bardzo Przepraszam, jeżeli to problem to proszę od razu o zamknięcie podania, bo nie chce słuchać niemiłych słów. Proszę o pozytywne rozpatrzenie, albo zamknięcie Też bardzo przepraszam że tylko mam 3 posty, ale staram się być aktywny na Forum, ale bardziej na serwerze Pozdrawiam i życzę miłej gry ! Celka
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59947 Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie było z tobą żadnych problemów ale popraw aktywność na forum i dobij godziny na serwie to będę na tak. Narazie Neutral
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59973 Napisano 7 Sierpnia 2013 http://www.gametracker.com/player/%5BJ%5Dack%20%5BS%5Dpa%5BR%5Dro%5BW%5D/80.72.43.106:27027/ To tak ode mnie, aby innym ułatwić Aktualnie masz 700 minut, zaokrąglając. " jestem bezkonfliktowym graczem, nie klne (chyba że niekiedy z nerwów) " - jako administrator musisz być opanowany Jeszcze jeden minusik to wiek. Widuję Cię na serwerze dosyć często, można dać Ci szanse, jestem na tak, dobij godziny.
`Shooter. Napisano 7 Sierpnia 2013 #59975 Napisano 7 Sierpnia 2013 Wiek może ma taki ale myślę że jest ogarnięty Jak by było więcej godzin i aktywności na forum był bym na TAK. Narazie nautral
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59978 Napisano 7 Sierpnia 2013 Dlaczego na NIE: - nie masz przegranych godzin - rzadko Cię widuje na serwerze - 15 lat i admin, minimum to 16 lat
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59992 Napisano 7 Sierpnia 2013 Na nie. Powody?: -3 posty -godziny na serwie -nie znam cie
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59993 Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem NEUTRAL - dobij godziny. - popraw aktywność na forum.
Bad ek` Napisano 7 Sierpnia 2013 #59998 Napisano 7 Sierpnia 2013 Niestety musisz mieć skończone 16 lat + słaba aktywność na forum jak i w grze. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
7 Sie
8
Najaktywniejsi w tym temacie
Bad ek` 1 post
`Shooter. 1 post
Popularne Dni
7 Sie 2013