Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59942 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nick: [J]ack pa[R]ro[W] Wiek: 15 ale ogar Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 Staż w CS-sie: dochodzi 5 lat Steam / NonSteam: Oczywiście że steam Dlaczego TY .!: Dlaczego ja? Hmm, jestem bezkonfliktowym graczem, nie klne (chyba że niekiedy z nerwów) Jak ktoś klnie to pisze "Kultura" ludzie widzą, a najbardziej chce zostać ponieważ, na serwerze jest mało adminów, rozumiem że są wakacje, ale trochę za mało i w tym chciałbym pomóc, a wbijają jakieś dzieciaki na czitach i nie ma gry A najbardziej chciałbym pomóc w dalszym rozwijaniu sieci Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Cały czas gram u was na serwie, DD2 jak i Cod modzie Jeżeli tylko mam czas Kontakt: Steam - Celka Bardzo przepraszam że bez nabitych 30 godzin, ale postaram się to nadrobić, ale przy czitach się nie da i dlatego napisałem to podanie, jeszcze raz Bardzo Przepraszam, jeżeli to problem to proszę od razu o zamknięcie podania, bo nie chce słuchać niemiłych słów. Proszę o pozytywne rozpatrzenie, albo zamknięcie Też bardzo przepraszam że tylko mam 3 posty, ale staram się być aktywny na Forum, ale bardziej na serwerze Pozdrawiam i życzę miłej gry ! Celka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59947 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie było z tobą żadnych problemów ale popraw aktywność na forum i dobij godziny na serwie to będę na tak. Narazie Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59973 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 http://www.gametracker.com/player/%5BJ%5Dack%20%5BS%5Dpa%5BR%5Dro%5BW%5D/80.72.43.106:27027/ To tak ode mnie, aby innym ułatwić Aktualnie masz 700 minut, zaokrąglając. " jestem bezkonfliktowym graczem, nie klne (chyba że niekiedy z nerwów) " - jako administrator musisz być opanowany Jeszcze jeden minusik to wiek. Widuję Cię na serwerze dosyć często, można dać Ci szanse, jestem na tak, dobij godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 7 Sierpnia 2013 #59975 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Wiek może ma taki ale myślę że jest ogarnięty Jak by było więcej godzin i aktywności na forum był bym na TAK. Narazie nautral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59978 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dlaczego na NIE: - nie masz przegranych godzin - rzadko Cię widuje na serwerze - 15 lat i admin, minimum to 16 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59992 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na nie. Powody?: -3 posty -godziny na serwie -nie znam cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59993 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem NEUTRAL - dobij godziny. - popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Sierpnia 2013 #59998 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Niestety musisz mieć skończone 16 lat + słaba aktywność na forum jak i w grze. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi