maniexx Napisano 14 Stycznia 2016 #383270 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Chciałem bardzo podziękować za bana. Nie jest słuszny, ale co mi tam jak powiedziała silverka "WIDAĆ PRZESKOKI" może dlatego, że sama nie ma recoila i to dla niej dziwne, ale nie wnikam. Nie będę robić reklam ani płacić wam z UB, ale mam zdjęcie tego tematu i wypowiedzi silverki i jak myślę, że jak zrobię gdzie nie gdzie tematy z tą wypowiedzią wasza serwerownia spadnie w rankingu bardzo nisko, a dodatkowo gracze się na bank wykruszą. Cóż dziękuję graczom którzy byli lepsi ode mnie i potrafili mnie zabić za to, że nie płakali i poprzednim adminom którzy mnie znali z poprzedniego nicku oraz z wcześniejszego steam. P.S na marginesie dodam, że nie mam po co czitować bo moje konto STEAM jest warte więcej niż wasza serwerownia i nie potrzebuje na nim Vaca Ok jeszcze raz dziękuję za grę, bawcie się fajnie paa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Stycznia 2016 #383271 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 jaki płacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 14 Stycznia 2016 #383272 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Cześć. Za takie miłe słowa temat poleci sobie do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 14 Stycznia 2016 #383273 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Sprawy dotyczące Serwera" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Stycznia 2016 #383295 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 haha co za bucu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi