Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59709 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nick: BleTka | GBL i BleTka <*> | GBL Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na 2 serweroniach , ale nadal się uczę Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Ns. Jutro powinna mi przyjśc paczka . Dlaczego TY .!: Siedzę ostatnio bardzo dużo na Codzie i wiele osób nie przestrzega regulaminu . Pragnę pomóc w utrzymaniu serva i wyeliminować czity . Wspieram nasz serv jak tylko mogę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie od 5-6 godzin Kontakt: Skype , ts3 , gg , Pw . Z comiesięcznymi opłatami nie ma problemów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59714 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 omomo bletka tak ogarniasz zawsze piszesz na u@ kto ma cita.Bedzie steam bedzie git :3 DUZE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59715 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem na Nie Nie widze cie na ts3 I nie jestem jakos przekonany do twojej kandydatury. Nie znam cie Brak kultury DUZE NIE POZATYM BRAK STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59716 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na nie.Powody: -Brak aktywności ts3 -Nie znam Cię -Brak kultury -Ns to ns nie masz steama to nie masz nie obchodzi nas to za ile przyjdzie jeżeli chcesz składać to Steam musi już być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59718 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na Ogromne NIE . jak sLp - nie znam Cie - mała aktywność -wgl nie ma Cb na ts3 -równie brak kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59720 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na nie. Powody up /+10% regulamin /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Sierpnia 2013 #59723 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 - Kultura nie jest twoją najmocniejszą cechą, popraw ją, bo bez tego ani rusz Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59725 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na NIE: -brak kultury -brak steam -nie znam Cię -mała aktywność na TS'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 7 Sierpnia 2013 #59726 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem na Nie - Brak kultury - Nie znam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59733 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 ' pid='71356' dateline='1375874162'] Na NIE: -brak kultury -brak steam -nie znam Cię -mała aktywność na TS'ie. wypisujesz wszystkim to samo! Wejdz na tsa i gadaj z ludzmi! A nie oceniaj po skillu. Bleta na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59734 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Zazmaczę Tylko Panom wyżej że do obowiązków Admina nie przynależy w cale uczęszczanie na TS choć przyznam że ubarwia naszą osobliwość Jestem również na NIE , składasz podanie nie mając jeszcze STEAMA co się wiąże z brakiem cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59739 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na TAK Często grasz na codzie i jesteś ogarnięty . Wbijaj częściej na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59742 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem na NIE. -brak steam (steam jest obowiązkowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59749 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 niestety jestem na nie nie posiadasz steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59788 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59796 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na chwilę obecną za dużo jest na NIE, odczekaj jakiś czas i spróbuj ponownie ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi