`Shooter. Napisano 7 Sierpnia 2013 #59697 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nick:.:Shooter:. Wiek:Niestety 15 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem już adminem na paru serverowniach Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Jak już pisałem jestem ogarnięty, pomocny i mam kulturę. Bardzo lubie grać na tym serverze DD2 i siedzieć na forum Multi-Head. Na servie gra niestety dużo cziterów. Myślę że przydał by się dodatkowy admin Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-5 godzin Kontakt:GG-32386051 i steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59700 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem na tak, dosyć często widuję go na serwerze, jednak jest - , wiek. Można dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59703 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Powiedzmy że dam ci TAK jesteś często na serwerze , wydajesz się ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Sierpnia 2013 #59704 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=10740 Ostatnia jo? Na nie. Konkretne powody? hmm wiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59708 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem na tak Godziny są widze często. Proponuję okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59712 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Często widzę na serwerze, miły, ogarnięty . Tylko ten wiek , ale myślę, że można dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59722 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem na Tak,Mily,aktywny mysle ze ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59730 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Podanie powinno zostać zamknięte z powodu złożonego go za szybko.Pownny być 2 tygodnie od napisanie poprzedniego podania. Duże Nie. Brak aktywności Ts3 Nie znam Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59748 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jestem na TAK + steam + miły + ogarnięty mały (-) za wiek Dał bym mu admina na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59759 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Neutral. Jesteś aktywny na forum i często widuję Cie na serwie, ale 2 tygodnie od poprzedniego podania jeszcze nie minęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59773 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 widze go czesto , ogarnia i mily .. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59784 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Hmm... aktywny jestes... ale te 2 tygodnie i wiek... Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59805 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Tak samo jak wyżej, 2 tygodnie i wiek. Lecz jest aktywny, to duży plus i można dać mu szanse, zobaczymy jak się sprawdzi. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2013 #59889 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na tak często przebywa na serwerze ogarnięty myśle że da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 7 Sierpnia 2013 #59974 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witam znam go bardzo dobrze jest miły często widuję go na serwie godziny ma posty też tylko ten wiek ale jestem na Tak bo się na pewno nada nom nie będę owijał w bawełnę jestem na wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Sierpnia 2013 #60183 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś się do administracji. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi