Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59207 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Data i godzina:13:30 Nick admina/gracza, który zawinił:someone Dowody:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin someone. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Gizmo|xMiszczu [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbanscodfast/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 60077383 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.175.8.9 ' [AMXBans] =============================================== Świadkowie:cały serwer Uzasadnienie:zabiłem chyba 3 gości przez skan i nawet ssy mi nie dał tylko odrazu czit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59210 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Chlopie te skany to z dupy byly..... Zara demko ogladne jeszcze i najwyzej rozpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59211 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Z tego co widze someone Nie ogarniasz swojej funkcj banujesz za czity bez robienia ss czy nawet demka od tego sa ss'y By zapobiec takim sytuacja jak dla mnie nalezy sie jakas kara za twoje karygode zachowanie. Przez takie sytuacje niszczysz serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59212 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Someone z całym szacunkiem ale czy ty z lekka nie przesadzasz?. Sprawdziłeś go chociaż na Spec czy ktoś napisał na u@ Gizmo ma aima i wh a ty odrazu perm za czitowanie?. Pokuszę się o Demko i przeanalizuje je z sLp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59214 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Bylem w tym czasie na spect i patrzylem bo mi na u@ spamowali..... Na innego ale go zbanowalem i na niego popatrzylem i tak fajnie celownik mu sie ruszal po ziomku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59218 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Coś tu chyba nie gra w AMXBANS. Dodam że dwa bany ostatnio dane są za czitowanie które dał w 20 sec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59219 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 To co teraz zobaczylem mnie przerazilo Dajesz te bany kazdemu za cheaty. Pozwól ze porowanam cie do jednego admina. Jestes niczym "pozdro 600" W tak krotkim czasie tak wiele problemow. po tym co zobaczylem jestem za ukaraniem cie. P.s Pozdro Nie obrazaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Sierpnia 2013 #59223 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Przestańcie spamować, tak bardzo chcecie się go pozbyć? Wystarczyło tylko napisać, że ma obowiązek rozpisać demko. Sameone masz obowiązek ściągnąc demko i je rozpisać. Czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59230 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisalem ze jak bedzie trzeba rozpisze nie ? Cos mi sie zrypalo postram sie to naprawic i rozpisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59268 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 sLp nie obrażaj panie okey? ;DD żartuje byłem debilem i kumpla sie słuchałem.A co do someone patrz dłużej niż 1 runde kolego i też prosze o rozpisanie demka czym szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59276 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Czas przyznać się do winy i przeprosić...Zawiniłem przepraszam H@ za to iż zle adminuje i za oczernianie serwera,ale jak dacie mi jedną szanse to postaram sie wszystko naprawic przyzam szczerze dawno adminowalem i troche mnie poniosło.Przepraszam gracze któremu sprawiłem pewnie stres.Przepraszam Ubt tez za stres... Przepraszam jeszcze raz obiecuje ze wiecej taka sytuacja niebędzie miala miejsca.Niewiem co Sobie o mnie pomyślicie no ale trudno spieprzyłem sprawe...Jeżeli będzie taka potrzeba zabierzcie mi admina... Gracz do Ub Nieznajduje w nim żadnej winy,poprostu przyfarcił. I jeszcze raz bardzo przepraszam gracza:) Ps:Mam nadzieje ze sie niebedziecie gniewac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2013 #59280 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Konsylium złożone z H@ rozpatrzy sprawę. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379714 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi