Skocz do zawartości

skarga na adminów only dd2

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina:4 sierpien 2013 roku

Nick admina/gracza, który zawinił:wszyscy admini only dd2

Dowody:nie mam dema ze czitowali , ale jest hltv wiec mozna pobrac i obejrzec

Świadkowie:niema

Uzasadnienie:Proszę was o ogarnięcie adminów serwera only dd2 oraz o przeszkolenie w jaki sposób można poznać czita , bo oni wogóle nie ogarniaja tego serwera zaczynajac od kultury , a na nieuczciwych graczach kończąc....ileż to można pisać na U@ że ten czit tamten czit i zero odzewu ze strony admina a typy latają na perfidnych aimach , modeluja itp. i jeszcze bezczelnie admin "clanpoland" (czy jakoś tak) piszę mi że ja nic nie pisałem na u@ !!!! no ręce opadaja ważniejsze fragi i rank niż przyjemna uczciwa gra , w ten sposób tracicie ogarniętych graczy (przede wszystkim ze steam ) bo ile można pisać że ktoś lata odpalony a admin banuje kogoś innego za ping !!!!! Mam nadzieje że w jakiś sposób zostanie to ogarnięte , bo naprawde z serwera robi się serwer dla czitów !!!!!!! pozdro 7

A moderator po co zamykał mój poprzedni temat ? wystarczyło napisać że mam się dostosować do wzoru .......

Zrozum Admini nie sa botami, robotami grającymi Counter-Strike 24/7. My Też Mamy Swoje życie.

Jeżeli jest ADmin to napewno zareaguje. Każdy Admin jest wykwalifikowany w jakimś stopniu.

Jeżeli gracz przezywa, bluźni dostaje bana. Jeżeli może miec Hacki Admin robi mu SS.

Jeżeli Admin jest ZAREAGUJE

Pozdrawiam

@Edit. Dobrze że zamkną, trzeba było się najpierw dostosować do wzoru.

Jeżeli mi ktoś piszę u@, że lata czit ja obejrzę typa. Chyba, że wiem, że gra czysto - to nawet nie odpisuje graczowi 'gra czysto'.

Chłopaku wyluzuj ;) Jeżeli piszessz u@ to admini to widzą tylko jeżeli 4 gość pisze ci to samo no to ... :)

Admini napiszcie na say@ "czysty" żeby gracze zgłaszający wiedzieli, że jest z Waszej strony reakcja na ich zgłoszenia. Unikniemy dzięki temu zbędnych skarg.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...