Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58381 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Nick:Eysheld Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina nie raz Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/7 Staż w CS-sie:6lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego TY .!:Ponieważ jest tylko 1 admin którego czasem niema.A co jakiś czas grają czity.Mam dobrą komunikacje z graczami Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-5 Kontakt:Steam,gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58389 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Jestem na tak spełniasz wszystkie wymagania , a adminów nie ma za wielu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Sierpnia 2013 #58391 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Hmmm Masz przegrane na serwerze, 2h. Wydaję mi się, że jeżeli starasz się o Admin'a na Nowym serwerze to powinieneś mieć min. 10 h na serwerze. To naprawdę nie jest dużo . Moim zdaniem za wcześnie. Daje Ci Neutral z powodu małej liczby Adminów, na serwerze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2013 #58395 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Na nie za mało masz przegranych godzin, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Sierpnia 2013 #58398 Administrator Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 To są jakieś żarty ? Nie chcę na głos mówić, ale ty wiesz o co chodzi Eysheld. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Sierpnia 2013 #58401 Administrator Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi