VinTrax Napisano 2 Sierpnia 2013 #57931 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 NicK: VinTrax Wiek: 17 lat Doświadczenie: nigdy sam, raz pomagałem przez weekend kumplowi Znajomość AMXX: 4, myśle że jak ktos by mi pomógł to szybko sie naucze Staż w cs-e: 4-5 lat, a na MH 2 lata (także jestem troche już znanym graczem ;D ) Steam/ NonSteam: Steam Dlaczego ja?: Jestem aktywnym graczem, staram sie nie brać udzialów w wszelkich konfliktach. Wszelki problemy, naruszenia regulaminu zgłąszam administratorom na U@. Obecnie na wakacjach czesto bywam rano na serwerze, gdy nie ma adminów i względem niektórych "nieczytstych" grczy jestem bezsilny. Prawie zawsze, gdy biorę udział w grze mozna mnie zobaczyć na ts-e Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na wakacjach od 1,5h do 6-7 zależy jakie mam plany danego dnia. W roku szkolnym jest troche trudniej gdyż w domu mnie nie ma zazwyczaj od 6 do 18 także zwykle pojawiam sie w weekendy. Kontakt: Steam, ts, gg (44174386) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57937 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Grrrrrr dla cb na Tak -miły -pomocny -ogarniety -aktywny forum ,ts,serwer. co tu wiecej mowic na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57964 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na Tak - aktywność -miły PS: popraw aktywność na ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57972 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na TAK chociaż twojego steamu chyba nie widziałem a przede wszystkim trzeba poprawić aktywność na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 2 Sierpnia 2013 #57974 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Vintrax na admina? Owszem nadaje się. Jestem w 100% pewny, że poradzi sobie w pełnieniu tej funkcji. Jest dość długo na sieci, a także dosyć dobrze poznałem go na TS3. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57984 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na Tak. Ogarnięty, napewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57991 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na TAK aktywny ogarnięty myśle że da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na TAK. Wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja jestem na NEUTRAL, ze wskazaniem na tak, bo jak dla mnie powinieneś poprawić aktywność na forum. Dodałeś posty dzisiaj, 21.07, a wcześniej w lutym... Popraw tą aktywność. TS nie ma znaczenia, bo widzę, że na serwerze jesteś aktywny i dość długo jesteś z siecią więc w tej kwestii można Ci zaufać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58019 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na TAK Miły, kulturalny, pomocny, ogarnie funkcje admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58027 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Słodziaku podobno jesli chodzi o CODa to ts jest wymogiem ale co ja tam wiem S: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 2 Sierpnia 2013 #58028 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 ja jestem na Tak.jesteś ogarnięty . Myślę że nadasz się na Admina Cod'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58051 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na tak. Spełniasz wymagania, jesteś aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58052 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na tak, wiek jest aktywnosc jest Jak chcesz to moge cie poduczyc z amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Sierpnia 2013 #58073 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 jestem na tak, znam cie troche -mily -ogarniety -a w amx zawsz ektos ci pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Sierpnia 2013 #58075 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Również jestem na tak . Dobrze , że nie grasz już ninją , jak kiedyś. Jesteś ogarnięty , jesteś już długo na tej sieci , aktywność jest , kryteria spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58111 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jestem na tak : -Mily -Jest juz troszke z nami -Ogarnie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58137 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jestem na Tak.Powody: -Aktywny na Serwerze -Znam Cię -Spełnia wymagania Te powody powinny wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58143 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 -Jasne ze na tak:) Ogarnięty nawet Steama zakypił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58171 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Przepraszam za spam, ale Magiku jeśli tak, to ja chyba czytać nie umiem Kryteria i wzór podania na admina COD Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria. - Wchodzenia raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. Czy tutaj jest mowa o TS ? @: Czyli mikro = TS ? Bo jak na mój gust nie bardzo i taki wymóg jest na każdym serwerze. Mikro powinien mieć admin - potrzebne w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Sierpnia 2013 #58175 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jestem na TAK! Jestes dlugo na sieci, znam Cie, jestes mily, ogarniety wiec na pewno sobie poradzisz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58205 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Słodziaku a do czego mikro? Skoro jest tyle TAKów to mam nadzieje że nikt sie nie obrazi ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi