xR32x Napisano 14 Stycznia 2016 #383101 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina):18;55 Nick admina/gracza, który zawinił:no jakby jeszcze to bylo gdzies widac Dowody:mam bana Świadkowie:nie znam ludzi Uzasadnienie:Z teori o nie przesiadywaniu na respie wychodzi ze nie mozna juz przez niego przechodzic gdy minie 1min? Gralem w tt, bylem na srodku i bylo slychac ze z bramy zaraz wyjda, a paczka szla na B wiec wrocilem sie przez resp by zdjac tych z bramy, zakladam ze padl admin i skoczylo mu cisnienie, zabilem 3 i pobieglem na B, bedac w trupie dostalem bana na 30min, to chyba lekka przesada bo wystarczylo np napisac do mnie o jakies wyjasnienie albo dac kicka, no gora ban 5min, bo to nawet nie bylo kampienie, takie bany to dla tych co robia to poraz enty. Mysle ze admin naduzyl przywilejow, demko niech sobie pooglada i sie czegos nauczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 14 Stycznia 2016 #383103 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Bana dostałeś od admina Kain Podawaj nick bo potem szukać można wiatru w polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 15 Stycznia 2016 #383279 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Zostałeś zbanowany przez Admina @Kain Zapraszam Admina do Wypowiedzi ma na to 24h od napisania skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 15 Stycznia 2016 #383717 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 http://www21.zippyshare.com/v/PklGmV7H/file.html Czy to wyjaśnia sprawę? Przepraszam, że tak późno ale nie mogłem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xR32x Napisano 15 Stycznia 2016 Autor #383738 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Nic nie wyjasnia, a raczej potwierdza moja wersje, wrocilem sie tam ze srodka by zabic tych co wybiegali z bramy, zabilem ich i pobieglem na B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 15 Stycznia 2016 #383753 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 ten twój screen nic nie wyjaśnia nie ma czasu ani nic jedynie demko moglo by cie uratowac @Kain brak dowodów widzę czas miną admin dał screena co z niego nic nie wynika temat podsyłam Opiekunowi Serwera / @R4d3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 15 Stycznia 2016 #383754 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 15 Stycznia 2016 #383756 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Obejrzałem demko i ban niesłuszny. Było dokładnie tak jak gracz napisał w uzasadnieniu. Porozmawiam z adminem @@Kain i mam nadzieję, że baczniej będzie zwracał uwagę na to co się dzieje dookoła. Niestety w jego przypadku wyglądało to tak jakbyś stał na tym respie cały czas, dlatego dał Ci bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi