Skocz do zawarto艣ci

podanko

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

Nick: Sula.

Data rejestracji na forum: 24-06-2013 (malo)

Czas sp臋dzony na forum: 2 Dni, 4 Godzin, 26 Minut, 34 Sekund

Do艣wiadczenie w ocenianiu: Duze

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Pewnie ze tak

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak, permamentnie, ale da艂em ss i dosta艂em ub. :)

Dlaczego Ty?: Poniewa偶 znam si臋 na tym, bez problemu odr贸偶niam czystego gracza od gracza u偶ywaj膮cego wspomagaczy. Mam admina na dd2 i nie ma ze mn膮 problemow. Nie mam 偶adnej spiny z graczami. Potrafi臋 si臋 z ka偶dym dogada膰.

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Jestem tak czesto, jak tylko potrafie byc... Nawet jak gram w cs gdy mnie zabija to zwijam go i ide zobaczyc co ciekawego na multi-head.pl :)

Co艣 od siebie: Pozdrawiam was bardzo serdecznie :)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Jestem na nie. przykro mi ale nie znam Cie. na dd2 te偶 cie jeszcze nie widzia艂em. na ts te偶 nie mieli艣my przyjemno艣ci rozmawia膰 na forum masz troch臋 za ma艂o czasu wed艂ug mnie.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Nie b臋d臋 si臋 wypowiada艂 w s艂贸wka takie jak "tak, nie". Jak by艣cie zauwa偶yli, potrzebujemy kogo艣 do pomocy, kogo艣 kto ma czas i jest osob膮 my艣l膮c膮. Nie ka偶dy ma tyle czasu, aby siedzie膰 na forum 24/7.

W UnBanTeam s膮 zaledwie dwie osoby (chyba 偶e kogo艣 pomin膮艂em, a nie nale偶y do grupy). Gracz posiada Admina, wi臋c powinien sobie poradzi膰 z t膮 rang膮.

Wi臋c prosz臋 o przyj臋cie u偶ytkownika "sula" na dwa tygodnie. B臋dzie to okres pr贸bny.

-----

Wiem 偶e nie ja tu decyduj臋, ale tak b臋dzie najlepiej dla wszystkich, prawda?

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team.

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...