Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57384 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nick: Sula. 聽 Wiek: 16 聽 Data rejestracji na forum: 24-06-2013 (malo) 聽 Czas sp臋dzony na forum: 2 Dni, 4 Godzin, 26 Minut, 34 Sekund 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Duze 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Pewnie ze tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak, permamentnie, ale da艂em ss i dosta艂em ub. 聽 Dlaczego Ty?: Poniewa偶 znam si臋 na tym, bez problemu odr贸偶niam czystego gracza od gracza u偶ywaj膮cego wspomagaczy. Mam admina na dd2 i nie ma ze mn膮 problemow. Nie mam 偶adnej spiny z graczami. Potrafi臋 si臋 z ka偶dym dogada膰. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Jestem tak czesto, jak tylko potrafie byc... Nawet jak gram w cs gdy mnie zabija to zwijam go i ide zobaczyc co ciekawego na multi-head.pl 聽 Co艣 od siebie: Pozdrawiam was bardzo serdecznie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57397 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na TAK. 聽 Mi艂y, ogarni臋ty, nadaje si臋 na to stanowisko. Poradzi sobie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Sierpnia 2013 #57416 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jak dla mnie jeszcze za ma艂y sta偶 na forum . Musisz si臋 jeszcze troch臋 poanga偶owa膰 . Na pewno poradzi艂by艣 sobie w tej funkcji , ale na t膮 chwil臋 jestem na nie . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57440 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na NIE 聽 - ma艂y sta偶 na forum 聽 - po udzielaj si臋 jeszcze na forum Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57450 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na nie. przykro mi ale nie znam Cie. na dd2 te偶 cie jeszcze nie widzia艂em. na ts te偶 nie mieli艣my przyjemno艣ci rozmawia膰 na forum masz troch臋 za ma艂o czasu wed艂ug mnie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 1 Sierpnia 2013 #57607 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem Neutralny, popraw aktywnosc na forum a bede na tak. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57715 Udost臋pnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja r贸wnie偶 na NEUTRAL Musisz poprawi膰 aktywno艣膰 na forum, to zmieni臋 zdanie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57823 Udost臋pnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestemn na Tak wiek jest wprawdzie troszke ma艂o czasu na forumale mysle ze da sie to nadrobic Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58060 Udost臋pnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na TAK . aktywny , mily . OGARNIE Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #58066 Udost臋pnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Nie b臋d臋 si臋 wypowiada艂 w s艂贸wka takie jak "tak, nie". Jak by艣cie zauwa偶yli, potrzebujemy kogo艣 do pomocy, kogo艣 kto ma czas i jest osob膮 my艣l膮c膮. Nie ka偶dy ma tyle czasu, aby siedzie膰 na forum 24/7. 聽 W UnBanTeam s膮 zaledwie dwie osoby (chyba 偶e kogo艣 pomin膮艂em, a nie nale偶y do grupy). Gracz posiada Admina, wi臋c powinien sobie poradzi膰 z t膮 rang膮. 聽 Wi臋c prosz臋 o przyj臋cie u偶ytkownika "sula" na dwa tygodnie. B臋dzie to okres pr贸bny. 聽 ----- 聽 Wiem 偶e nie ja tu decyduj臋, ale tak b臋dzie najlepiej dla wszystkich, prawda? Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58094 Udost臋pnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jestem za tym, co napisa艂 DarkCzechx. Uwa偶am, 偶e sobie poradzi, ale jest stosunkowo nowy na sieci i przyda艂by si臋 okres pr贸bny. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58257 Udost臋pnij Napisano 3 Sierpnia 2013 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. 聽 聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi