Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57353 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nick: Savi 聽 Wiek:14 聽 Data rejestracji na forum:25-12-2012, 14:44 PM 聽 Czas sp臋dzony na forum:4 Dni, 2 Godzin, 9 Minut, 56 Sekund 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu:艢rednie sprawdza艂em ss'y jako admin na paru serwerowniach 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Owszem lecz to tylko bany typu 5 min lub 1 h maksymalnie ka偶de ss'y czyste.Na forum ani jednego bana ani % 聽 Dlaczego Ty?:Poniewa偶 chcia艂bym pom贸c w szybkim sprawdzaniu ss'贸w.Mam dosy膰 bystre oko i my艣le 偶e si臋 nadam 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:Potrafi臋 spogl膮da膰 na forum co 10-15 min.Ostatnio forum mam uruchomione przez wi臋kszo艣膰 czasu sp臋dzonego przy komputerze. 聽 Co艣 od siebie:Jestem ogarni臋ta osob膮 kt贸ra posiada kultur臋 osobist膮,bardzo szybko 艂api臋 pewne rzeczy do kt贸rych otrzymam instrukcj臋 lub osob臋 kt贸ra mi to wyt艂umaczy. 聽 聽 聽 聽 聽 Pozdrawiam Savi. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57354 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na NIE. Dolaczyles do forum w 2012 i masz tylko czas online 4 dni?? Wiek zostawia duzo do myslenia. Mala aktywnosc na forum Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57377 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Mam ma艂膮 aktywno艣膰 na forum gdy偶 nie ma w膮tk贸w w kt贸rym m贸g艂bym si臋 solidnie wypowiedzie膰.Dlatego mam tak ma艂o post贸w. 聽 A na prawd臋 nie lubi臋 wypowiada膰 sie np. Podania i tylko napisa膰 Tak Nie Tak Nie gdy偶 by艂o by to bez sensu. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57378 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Masz moje Tak . Ale pod jednym warunkiem. Musisz obiecac ze poprawisz swoj膮 aktywnosc na forum. 聽 - nie wypowiadaj sie w swoim podaniu masz od tego opcje edytuj. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57405 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na nie... wiek. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57408 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Popraw aktywno艣膰 a b臋de na tak . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 1 Sierpnia 2013 #57463 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na nie , nie spe艂niasz wymaga艅. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57558 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na Nie. nie spe艂niasz kryteri贸w. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57568 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Neutral z powodu wieku i ma艂ej aktywno艣ci na forum Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 1 Sierpnia 2013 #57609 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Rowniez na Nie, nie spelniasz wymagan. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57703 Udost臋pnij Napisano 2 Sierpnia 2013 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. 聽 聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi