Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57353 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nick: Savi Wiek:14 Data rejestracji na forum:25-12-2012, 14:44 PM Czas spędzony na forum:4 Dni, 2 Godzin, 9 Minut, 56 Sekund Doświadczenie w ocenianiu:Średnie sprawdzałem ss'y jako admin na paru serwerowniach Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Owszem lecz to tylko bany typu 5 min lub 1 h maksymalnie każde ss'y czyste.Na forum ani jednego bana ani % Dlaczego Ty?:Ponieważ chciałbym pomóc w szybkim sprawdzaniu ss'ów.Mam dosyć bystre oko i myśle że się nadam Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Potrafię spoglądać na forum co 10-15 min.Ostatnio forum mam uruchomione przez większość czasu spędzonego przy komputerze. Coś od siebie:Jestem ogarnięta osobą która posiada kulturę osobistą,bardzo szybko łapię pewne rzeczy do których otrzymam instrukcję lub osobę która mi to wytłumaczy. Pozdrawiam Savi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57354 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na NIE. Dolaczyles do forum w 2012 i masz tylko czas online 4 dni?? Wiek zostawia duzo do myslenia. Mala aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57377 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Mam małą aktywność na forum gdyż nie ma wątków w którym mógłbym się solidnie wypowiedzieć.Dlatego mam tak mało postów. A na prawdę nie lubię wypowiadać sie np. Podania i tylko napisać Tak Nie Tak Nie gdyż było by to bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57378 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Masz moje Tak . Ale pod jednym warunkiem. Musisz obiecac ze poprawisz swoją aktywnosc na forum. - nie wypowiadaj sie w swoim podaniu masz od tego opcje edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57405 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na nie... wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57408 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Popraw aktywność a będe na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 1 Sierpnia 2013 #57463 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na nie , nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57558 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na Nie. nie spełniasz kryteriów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57568 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Neutral z powodu wieku i małej aktywności na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Sierpnia 2013 #57609 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Rowniez na Nie, nie spelniasz wymagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57703 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi