Skocz do zawartości

Savi na UbT ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Savi

Data rejestracji na forum:25-12-2012, 14:44 PM

Czas spędzony na forum:4 Dni, 2 Godzin, 9 Minut, 56 Sekund

Doświadczenie w ocenianiu:Średnie sprawdzałem ss'y jako admin na paru serwerowniach

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak

Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Owszem lecz to tylko bany typu 5 min lub 1 h maksymalnie każde ss'y czyste.Na forum ani jednego bana ani %

Dlaczego Ty?:Ponieważ chciałbym pomóc w szybkim sprawdzaniu ss'ów.Mam dosyć bystre oko i myśle że się nadam

Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Potrafię spoglądać na forum co 10-15 min.Ostatnio forum mam uruchomione przez większość czasu spędzonego przy komputerze.

Coś od siebie:Jestem ogarnięta osobą która posiada kulturę osobistą,bardzo szybko łapię pewne rzeczy do których otrzymam instrukcję lub osobę która mi to wytłumaczy.

Pozdrawiam Savi.

Napisano

Na NIE. Dolaczyles do forum w 2012 i masz tylko czas online 4 dni?? Wiek zostawia duzo do myslenia. Mala aktywnosc na forum

Napisano

Mam małą aktywność na forum gdyż nie ma wątków w którym mógłbym się solidnie wypowiedzieć.Dlatego mam tak mało postów.

A na prawdę nie lubię wypowiadać sie np. Podania i tylko napisać Tak Nie Tak Nie gdyż było by to bez sensu.

Napisano

Masz moje Tak . Ale pod jednym warunkiem. Musisz obiecac ze poprawisz swoją aktywnosc na forum.

- nie wypowiadaj sie w swoim podaniu masz od tego opcje edytuj.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...