Skocz do zawarto艣ci

Savi na UbT ?

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

Nick: Savi

Data rejestracji na forum:25-12-2012, 14:44 PM

Czas sp臋dzony na forum:4 Dni, 2 Godzin, 9 Minut, 56 Sekund

Do艣wiadczenie w ocenianiu:艢rednie sprawdza艂em ss'y jako admin na paru serwerowniach

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Tak

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Owszem lecz to tylko bany typu 5 min lub 1 h maksymalnie ka偶de ss'y czyste.Na forum ani jednego bana ani %

Dlaczego Ty?:Poniewa偶 chcia艂bym pom贸c w szybkim sprawdzaniu ss'贸w.Mam dosy膰 bystre oko i my艣le 偶e si臋 nadam

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:Potrafi臋 spogl膮da膰 na forum co 10-15 min.Ostatnio forum mam uruchomione przez wi臋kszo艣膰 czasu sp臋dzonego przy komputerze.

Co艣 od siebie:Jestem ogarni臋ta osob膮 kt贸ra posiada kultur臋 osobist膮,bardzo szybko 艂api臋 pewne rzeczy do kt贸rych otrzymam instrukcj臋 lub osob臋 kt贸ra mi to wyt艂umaczy.

Pozdrawiam Savi.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Mam ma艂膮 aktywno艣膰 na forum gdy偶 nie ma w膮tk贸w w kt贸rym m贸g艂bym si臋 solidnie wypowiedzie膰.Dlatego mam tak ma艂o post贸w.

A na prawd臋 nie lubi臋 wypowiada膰 sie np. Podania i tylko napisa膰 Tak Nie Tak Nie gdy偶 by艂o by to bez sensu.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Masz moje Tak . Ale pod jednym warunkiem. Musisz obiecac ze poprawisz swoj膮 aktywnosc na forum.

- nie wypowiadaj sie w swoim podaniu masz od tego opcje edytuj.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team.

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...