ja sie tak nie bawie Napisano 31 Lipca 2013 #57272 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Nick: Soczeq Wiek: 16 Data rejestracji na forum:02-05-2011, 22:25 Czas spędzony na forum: 3 Dni, 7 Godzin, 15 Minut, 38 Sekund Doświadczenie w ocenianiu: Często sobie przeglądałem ssy jeszcze przed otrzymaniem admina na codzie i zawsze werdykt sie zgadzał. Teraz moge już sam decydować o UB. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: 2/3x ssy(czyste) raz kulturka(już troche minęło) Dlaczego Ty?: Często przeglądam wszystkie ssy z każdego serwera. Czasami naprawde szkoda mi się robi, gdy po długim czasie nikt nie może człowiekowi dać UB, a ja się ograniczam tylko do Coda. Sam wiem jakie to męczące, a nowi często zamiast czekać cierpliwie po prostu idą na inny serwer. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: tyle co na ts i cs Coś od siebie: hmm nie wiem co pisać Znacie mnie pewnie z tsa i csa, a ci co nieznają mnie, zapraszam na rozmowę. Myślę że znajdziemy wspólny język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57273 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Na tak ogarniety mily mysle ze sie spisze na medal(Zloty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57302 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na tak chociaż (co dziwne) mało cie znam ale myślę że ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57306 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na TAK. Mily, kulturalny, ogarniety. Napewno sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57414 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nie znam cię ale sądząc po wypowiedziach wyżej uznałem iż nadajesz się na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 1 Sierpnia 2013 #57425 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 jestem na Tak.Spełniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 1 Sierpnia 2013 #57472 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Neutral gdyż zbyt krótko jesteś na forum , ale wiem że ogarniasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Sierpnia 2013 #57608 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na TAK, poznalem Cie troszke i mysle, ze dasz sobie rade ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Sierpnia 2013 #57672 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 " Czasami naprawde szkoda mi się robi, gdy po długim czasie nikt nie może człowiekowi dać , UB, a ja się ograniczam tylko do Coda. " mam wrażenie , że chcesz przez to powiedzieć , że ludzie w UbT zaniedbują swoje obowiązki , co jest absolutną nie prawdą . Staramy się dawać ub , od razu po wstawieniu przez gracza SS`ów . ( a czasami jak gracz poczeka troszeczkę dłużej to nic się nie stanie) Jesteś ogarnięty , miły , pomocny , świetnie wywiązujesz się z obowiązków, aczkolwiek jestem neutralny z przewagą na tak . ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57717 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja jestem na NEUTRAL Niepokoi mnie to: -Data rejestracji na forum:02-05-2011, 22:25 -Czas spędzony na forum: 3 Dni, 7 Godzin, 15 Minut, 38 Sekund Jak na tyle czasu od zarejestrowania strasznie mało bywasz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58258 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi