Go艣膰 Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57263 Udost臋pnij Napisano 31 Lipca 2013 Nick: sLp. 聽 Wiek: 17 聽 Data rejestracji na forum: 22-06-2013 聽 Czas sp臋dzony na forum: 1 Tydzie艅, 18 Godzin, 21 Minut, 53 Sekund 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Spore 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak ale nie dluzej niz 30 min 聽 Dlaczego Ty?: Poniewaz mam duzo wolego czasu i chce pomagac Chlopakom. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Tyle samo co na Cs 聽 Co艣 od siebie: Co tu duzo pisac Prosze o pozytywne rozpatrzenie podania Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57264 Udost臋pnij Napisano 31 Lipca 2013 Mi艂y, kulturalny, pomocny, ogarnie to stanowisko, d艂ugo jest ju偶 z nami. 聽 Jestem na TAK Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57265 Udost臋pnij Napisano 31 Lipca 2013 Jestem na TAK . Jeste艣 mi艂y i pomocny . 聽 聽 聽 My艣l臋 偶e ogarniesz funkcj臋 UBT . 聽 聽 聽 Powodzenia . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 31 Lipca 2013 #57268 Udost臋pnij Napisano 31 Lipca 2013 Na pocz膮tku byli艣my do siebie wrogo nastawieni , ale ostatnio przekona艂e艣 mnie do siebie Jestem na tak . Powiniene艣 sobie poradzi膰 z funkcj膮 UbT ! ;P Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57269 Udost臋pnij Napisano 31 Lipca 2013 Na Tak 聽 Mily kulturalny.Mysle ze sobie poradzi:) Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 31 Lipca 2013 #57271 Udost臋pnij Napisano 31 Lipca 2013 Jestem na tak. Aktywno艣膰 jest, ch臋膰 pomocy jest, ogar jest reszta wymaga艅 spe艂niona. Czego chcie膰 wi臋cej. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57288 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na TAK Chyba najlepsza kandydatura Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57298 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na tak Ogarni臋ty my艣le 偶e sobie poradzi w UBT. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 1 Sierpnia 2013 #57336 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na Tak, dlaczego? Hmm pewnie dlatego, 偶e sLp. pomaga sieci, spe艂nia warunki, odpowiada za swoje czyny, jest konsekwentny i do kultury nie mam zastrze偶e艅 聽 Pozdrawiam. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 1 Sierpnia 2013 #57338 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na Wielkie TAK! Jestes ogarniety, masz kulture osobista, znam Cie dlugo i mysle, ze dasz sobie rade Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 1 Sierpnia 2013 #57346 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na Tak 聽 聽 聽 + Ogarni臋ty 聽 + Wiek jest 聽 + Do艣wiadczenie ;D 聽 + Aktywno艣c Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57348 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na tak, ogarniety i aktywny Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57349 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na nie. Gramy mixy bardzo cz臋sto i s膮dz膮c po tym jak oceniasz tam graczy do ubt si臋 nie nadajesz. Nie potrafisz odr贸偶ni膰 dobrego gracza od oszusta. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57411 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na tak aktywny , pomocny , napewno ogarnie . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57443 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 tak! zawsze mi艂y i ch臋tny do pomocy. du偶o czasu jeste艣 na ts forum jak i cs. my艣l臋 ze na pewno sobie poradzisz z t膮 funkcj膮 ;d Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 1 Sierpnia 2013 #57459 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Neutral gdy偶 jeste艣 ogarni臋ty , kulturalny i cz臋sto siedzisz na forum , lecz tak jak pisa艂 Consec nie raz na ts p艂aka艂e艣 偶e kto艣 cie zabi艂 i 偶e ma wh. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57832 Udost臋pnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Na Tak 聽 + Ogarni臋ty 聽 + Wiek 聽 +Aktywno艣膰 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Sierpnia 2013 #57833 Udost臋pnij Napisano 2 Sierpnia 2013 jestem na tak. mysle ze chlopak da rade. ogarniety, pomocny itd Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57838 Udost臋pnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na Tak. Mi艂o si臋 z nim rozmawia, Pomocny i aktywny na forum. 聽 TAK Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 3 Sierpnia 2013 #58233 Udost臋pnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jestem na wielkie TAK pe艂na kultura i nadaje si臋 na to stanowisko Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58254 Udost臋pnij Napisano 3 Sierpnia 2013 A spr贸buj pope艂ni膰 jeden b艂膮d. 聽 聽 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi