HardeQ Napisano 30 Lipca 2013 #56743 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Nick: Sky Is The Limit Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore... Byłem tutaj adminem Coda, bf2, a nawet Super adminem[czyli admin każdego servera]. Wcześniej adminowałem na kilku serverach, a nawet sieciach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/9 Staż w CS-sie: Pare lat ... Coś około 7-8 Steam / NonSteam: Pewnie, że steam. Dlaczego TY !: No więc tak, wszyscy mnie już znają, H@ również. Wiedzą ile potrafię włożyć wysiłku by coś osiągnąć. Myślę, że stali bywalcy również wiedzą. Więc jest to świeżutki serverek i chciałbym pomóc go ogarnąć. MH jest już dość popularne to i wiele dzieci[chiterzy, reklamki etc] będzie się pałętało po nim wraz z naszym COD'em więc ja chcę pomóc nad tym zapanować. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tyle ile będę mógł od 2-7h [zależy od dnia] Kontakt: Steam - hardeq3232 gg 9396355 ... Ts - nick na TS Sky's The Limit. Kontakt telefoniczny myślę niepotrzebny. Liczę na szczere i tylko szczere opinie. Ps. Server wystartował dziś więc to jasne, że nikt nie ma 30h Pozdrawiam :* Ps2. Wiecie też jak potrafię się zaangażować w rozkręcanie servera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56745 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jestem na Tak . Znam Cię dosyć długo . Wiem , że można ci zaufać . Nigdy nie zawiodłeś naszej serwerowni , ani też mnie . Poradził sobie z moderatorem , codem , BF2 , był nawet Super Adminem ! Najlepszy człowiek na tą funkcję . Powodzenia . POSTRAFIAM kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56774 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jasne że TAK aktywny znam go bardzo dobrze ogarnie na sto procent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56778 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Naturalnie, że na TAK Nie wiem czy muszę podawać powody ? Ogarnięty, doświadczony i chyba każdy go zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56794 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Na tak -ogarniety -aktywny -doswiadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56807 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jestem na TAK. + Byłeś adminem na wielu serwerach naszej sieci. + aktywność na forum bardzo duża ;d + steam + wiek + kultura + pomagasz w trudnych chwilach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56815 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Oczywiście, że na tak ;d Myśle, że nawet powodów nie trzeba wymieniać ... Jesteś aktywny, masz steam, ogaraniasz itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 30 Lipca 2013 #56816 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Na tak powody up // + 10% - Zapoznaj się z punktem [§5,IX] regulaminu. /SLODZIAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56833 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Na tak. Aktywny na forum, steam, doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56865 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Oczywiście że TAK! -Odpowiedzialny -Doświadczony -Lubiany -Aktywność na forum jest Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56877 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jestem na Tak ~Ogarniesz ~Jesteś miły ~Wiek ~Steam ~Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Lipca 2013 #56899 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jestem na TAK! Znam Cie dosc dlugo ogarniasz, jestes mily, masz kulture wiec jak dla mnie jak najbardziej sie nadajesz na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56912 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 U mnie masz wszystko na tak bo cię znam i jesteś spoko i siedzisz długo tutaj na serw ale nasz od emnie nie spytałes o zgodę czy możesz napisać podanie ale ci wybacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 31 Lipca 2013 #57000 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Na tak, ogarnieta osoba na start serwera sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 duże tak. wszystkie kryteria spełniasz poza jednym. Stać Cię na więcej lecz to twoja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Oczywiście że na TAK. HardeQ w końcu jest ogarniętym gościem Wiek jest, kultura jest, godziny (przynajmniej na COD - slow często go widywałem) są ____________ Pozdro jak czytam (próbuje) co ty piszesz to się zastanawiam kogo na tego admina przyjmują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 31 Lipca 2013 #57018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 na tak.Spełniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 31 Lipca 2013 #57033 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jestem na wielkie TAK: -Spoko ziom -Aktywny -miły -Steam -wiek Wiele by wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Lipca 2013 #57190 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Na tak. OStatnimi czasu poznałem Cię świetnie i na admina się nadajesz. Warunki spełnione. Czego chcieć więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57335 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ja jestem na Tak Znam cie i wiem ze podolasz tej fukcji P.S Kto inny jak nie ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57373 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nie obraź się ale jestem na nie. Jesteś bardzo pomocny sieci, wiele dla niej robisz. To bardzo mile ale jednak brak Ci konsekwencji. Jeśli dostajesz jakąkolwiek rangę w niedługim czasie dochodzą mnie słuchy, że chcesz rezygnować. Żegnasz się z ludźmi po czym prosisz o wyrzucenie tematu do kosza. Wnioskuję z tego, że robisz to tylko dlatego żeby zaspokoić swoje narcystyczne ego. Lubisz być proszony, chełpić się osiągniętym celem. Robisz niezłe przedstawienia dla zaspokojenia swojej próżności. Właśnie dlatego jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor #57380 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Podanie jest do odrzucenia. Już wszystko wiem. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Sierpnia 2013 #57381 Administrator Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi