Skocz do zawartości

Nowy server i nowi admini :D

HardeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Sky Is The Limit

Doświadczenie (w byciu adminem): Spore... Byłem tutaj adminem Coda, bf2, a nawet Super adminem[czyli admin każdego servera]. Wcześniej adminowałem na kilku serverach, a nawet sieciach.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/9

Staż w CS-sie: Pare lat ... Coś około 7-8

Steam / NonSteam: Pewnie, że steam.

Dlaczego TY !: No więc tak, wszyscy mnie już znają, H@ również. Wiedzą ile potrafię włożyć wysiłku by coś osiągnąć. Myślę, że stali bywalcy również wiedzą. Więc jest to świeżutki serverek i chciałbym pomóc go ogarnąć. MH jest już dość popularne to i wiele dzieci[chiterzy, reklamki etc] będzie się pałętało po nim wraz z naszym COD'em więc ja chcę pomóc nad tym zapanować.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tyle ile będę mógł :D od 2-7h [zależy od dnia]

Kontakt: Steam - hardeq3232 gg 9396355 ... Ts - nick na TS Sky's The Limit. Kontakt telefoniczny myślę niepotrzebny.

Liczę na szczere i tylko szczere opinie.

Ps. Server wystartował dziś więc to jasne, że nikt nie ma 30h :D Pozdrawiam :*

Ps2. Wiecie też jak potrafię się zaangażować w rozkręcanie servera xD

Gość Guest

Jestem na Tak . Znam Cię dosyć długo . Wiem , że można ci zaufać . Nigdy nie zawiodłeś naszej serwerowni , ani też mnie . Poradził sobie z moderatorem , codem , BF2 , był nawet Super Adminem ! Najlepszy człowiek na tą funkcję . Powodzenia .

POSTRAFIAM kox

Gość Guest

Jestem na TAK.

+ Byłeś adminem na wielu serwerach naszej sieci.

+ aktywność na forum bardzo duża ;d

+ steam

+ wiek

+ kultura

+ pomagasz w trudnych chwilach.

Gość Guest

U mnie masz wszystko na tak bo cię znam i jesteś spoko i siedzisz długo tutaj na serw ale nasz od emnie nie spytałes o zgodę czy możesz napisać podanie ale ci wybacze

Gość Guest

Oczywiście że na TAK.

HardeQ w końcu jest ogarniętym gościem :D

Wiek jest, kultura jest, godziny (przynajmniej na COD - slow często go widywałem) są :)

Pozdro jak czytam (próbuje) co ty piszesz to się zastanawiam kogo na tego admina przyjmują...

Nie obraź się ale jestem na nie. Jesteś bardzo pomocny sieci, wiele dla niej robisz. To bardzo mile ale jednak brak Ci konsekwencji. Jeśli dostajesz jakąkolwiek rangę w niedługim czasie dochodzą mnie słuchy, że chcesz rezygnować. Żegnasz się z ludźmi po czym prosisz o wyrzucenie tematu do kosza. Wnioskuję z tego, że robisz to tylko dlatego żeby zaspokoić swoje narcystyczne ego. Lubisz być proszony, chełpić się osiągniętym celem. Robisz niezłe przedstawienia dla zaspokojenia swojej próżności. Właśnie dlatego jestem na nie.

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...