Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56738 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Nick: Fanatic Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Średnie byłem kiedyś adminem na serwie awp ale dawne czasy. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4-5 Staż w CS-sie: 4 lata z przerwami Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego TY .!: Chcę pomóc w prowadzeniu serwera. Oraz chcę umilić grę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godz Kontakt: gg , ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Lipca 2013 #56741 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Nie spełniasz prawie żadnego z warunków... Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56742 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi