Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56669 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 COd-mod Twój nick podczas gry:NauTreLe#[CpT] Godzina, data zdarzenia:14:20 30.07.13 Mapa:de_eldorado STEAM_ID / IP: AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 4642378 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.123.200.3 ' Uzasadnienie: ban powod aktywny? Omg... To nie ja tylko ktos sie podemnie podszywał z 2-3 godziny temu, dostał bana za czitowanie a teraz ja za aktywny? dowody [amxbans] ktoś bana za czitowanie na nicku: NauTreLe# [CpT] A ja grałem na nicku: NauTreLe#[CpT]. prosze o szybkie UB. EDIT@ Dodam,że posiadam premium,ponieważ na nick :NauTreLe#[CpT] nie mogl wejsc ,ponieważ zmienil na NauTreLe# [CpT] Prosze o sprawdzenie ip i Odbanowanie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Lipca 2013 #56713 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi