Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56187 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Nick: SadoS Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Jetem adminem na AWP Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: 3-4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Poniewaz chce pomoc serwerowi. Wiem ze mam admina na AWP ale na tym serwerze nikogo nie ma . Tak wiem multi admin nie przejdzie ale chcialbym sprobowac . Wszystkie wymagania spelniam oprocz wieku no cóż . Myślę że pozytywnie rozpatrzycie moje podanie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny Kontakt: skype , steam , ts jak uda mi sie go naprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 28 Lipca 2013 #56189 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 No niby tylko 15 lat czyli warunki nie do końca spełnione jednak jesteś jedną z mocniejszych stron tej sieci... Masz ogólne pojęcie oraz jesteś przykładem dla wielu osób... Czas jest... Tylko ten wiek... Ogólnie jestem na Tak... Ps. Na aim/awp/fy robota jest znikoma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56190 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 SadoS jestem na tak ten admin awp to tylko ranga jak tam wejdzie czasem 4-5osob to cud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Lipca 2013 #56238 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 SadoS ode mnie masz duże tak . Nigdy nie było z Tobą problemów . Aktywny na forum i na serverze , pomocny . ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56243 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Jestem neutralny nie znam ciebie dosyc dobrze, ale czesto widze jak grasz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56249 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Na tak -aktywny -ogarniety -mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 28 Lipca 2013 #56257 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 myślę że nadasz się na tą posadę mimo wieku .Na Tak.Kryteria spełnione ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56262 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Jestem na tak miły aktywny myślę że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56284 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Na tak, spełniasz większość wymagań, poradzisz sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56291 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 na NIE ! nie moge zrozumiec dlaczego wszyscy na tak? moze jest wporzadku gosc lecz ma 15 lat, gra jest przeznaczona dla osob powyzej 16 roku zycia. kiedys przyjdzie czas i na Ciebie narazie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56303 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Jestem na TAK Multi admin nikomu nie przeszkodzi ponieważ na awp w całym dniu wejdzie ok. 15 os to jest cud. Miły i kulturalny. Problemów z tobą nie było. Na pewno się nadasz na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56318 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Neutral, a z tego co mi wiadomo to Multi-admina u nas nie ma wiec.... Musiałbyś zrezygnować z jednego dla drugiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 28 Lipca 2013 #56329 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Jestem na TAK -Ogranięty -Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56330 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Fajny jesteś , lecz multi-admin nie przejdzie Zrezygnuj będę na TAK Teraz na Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56338 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Ja jestem na NEUTRAL - po pierwsze wiek, po drugie masz 10 %, a po trzecie multi admin nie przejdzie Niby nie sprawiasz problemów i jesteś aktywny, ale zrezygnuj z admina na aim/awp I niby mało osób na tym serwerze, ale jako admin mógłbyś zrobić coś żeby przyciągnąć ludzi @: Teraz jak już zrezygnowałeś z admina, to odrób jeszcze 10 % i będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2013 #56374 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Jestem na tak :-D powody up Wiek sie tez liczy ale liczy sie tez ogar chociarz wazne zeby miec to 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2013 #56489 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Wiek to tylko liczby... U każdego wiek jest inaczej proporcjonalny do zachowania czy wyglądu. Wg. mnie on jest znacznie bardziej ogarnięty niż "starszy" admin "pozdro 600". Jestem na tak, skoro mówisz że na AWP/AIM/FY jest pusto i się nie spełniasz to nie mam nic przeciwko. Nieraz widuje Cię na serwerze i nie było z tobą problemów. Więc aktywność i kultura jest - a jak mówiłem wiek to tylko liczby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2013 #56500 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Wiek Ts Oto moje powody ocena Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 29 Lipca 2013 #56502 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Według mnie przez ten niecały rok człowiek aż tak sie nie zmieni. Na próbe admina mu dać napewno nie zaszkodzi, sprawdzi sie to zostanie nie to nie. Jestem za tym aby dostał admina na próbe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2013 #56515 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 jestem na TAK. Spełnia praktycznie wszystkie wymagania. Twierdzicie, że ma za mało lat? [15] A czekoladka? Miała 14 lat, a mimo to, była adminem CoD'a. SadoS zasługuje na tę posadę swoim zachowaniem. Jest jednym z lepszych adminów AWP, jak nie najlepszym. SadoS powinien przynajmniej dostać tego admina na okres próbny. Pozdrawiam! , Ps.: Sadoś, powodzenia!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57347 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ja jestem na tak . Znam cię od dłuższego czasu . Masz 15 lat ale jesteś ogarnięty w temacie . Wiem że nas nie zawiedziesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57350 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Skoro wiek to tylko liczby idźcie kupić alkohol do sklepu stojąc w kolejne z policją. Na nie. Niestety nie spełniasz warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57473 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi