Gość Guest Napisano 29 Lipca 2013 #56518 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 SPoko koleś często jest na servie przyda sie ogarniety admin ( na tak ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2013 #56532 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 TO CIOTA. RASHUJE I JEST GLUPI. NA TAK. //+10% brak uzasadnienia /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56648 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Poprawiłeś aktywność na forum, na serwie masz już prawie 30 godzin przegrane, widać że Ci zależy, a więc zmieniam zdanie. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56665 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jesteś mało aktywny na forum , ale da się to nadrobić . Jednak dałbym Ci szansę . Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 30 Lipca 2013 #56666 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jestem zdania, że każdemu, kto jest często na serwie, gra uczciwie i ma poparcie innych adminów to zasługuje na co najmniej okres próbny. Myślę , że się sprawdzi. Miły sympatyczny widuje go na ts . Bardzo przyjemny człowiek. Jak już mówiłem jestem za tym, aby dostał admina na okres próbny i trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56712 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 ma poparcie innych adminów to zasługuje na co najmniej okres próbny Tylko, że ma poparcie tylko jednego admina dd2 na sześciu wypowiadających się. To chyba najbardziej się liczy, więc proponowałbym zamknąć temat, aż kolega poprawi wymienianie negatywne cechy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Lipca 2013 #56881 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi