Skocz do zawartości

Podanie :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick:Gr@nd/Gr@nd!

Doświadczenie (w byciu adminem):Doswiadczenie mam dosć skromne.

Znajomość AMXX (W skali 1-10):5

Staż w CS-sie:Staż w Cs mam dosyć duży gralem jeszcze jako dzieciak a od jakis chyba 5 lub 6 lat mam steam.

Steam / NonSteam:Steam

Dlaczego TY .!:Uważam zę,pomógł bym prowadzic porzadek na servie,oraz wyłapywac nie uczciwych graczy oraz,przestrzegac regulamin servera :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4h/ jak mam wiecej czasu to nawet 5-6 godzin czesto gram w nocy.

Kontakt:[email protected]

Gość Guest

A ja rowniez ciebie kojarze z cs, natomiast ts jak dla mnie jest wazny i bylo by fajnie jakbys wbil i dal sie poznac. Ale i tak jestem na tak nie pamietam u ciebie żadnego powaznego bana lub jakiegos sporu z kims. Pozdrawiam!

Gość Guest

Można dać szansę jestem na tak ;) poza tym na serwerze dużo grasz :)

Można dać szansę jestem na tak ;) poza tym na serwerze dużo grasz :)

Gość Guest

Jestem na tak wymagania spełniasz masz godziny na serwerze, trocha mała aktywność na forum i ts ale to mam nadzieje że poprawisz :P

Tak :E :E

Pozdrawiam T1M3 :E

Zauważyłem, że jak wypowie się ktoś z administracji na tak to lecą same tak, jak na nie to na nie ;D

Twoja aktywność na forum wysiada, nie znam cię kompletnie[jak pewnie jeszcze wiele innych osób]

Konto masz od czerwca... Dokładnie od dnia moich urodzin...

Widzę, że większość zapomniała o wymaganiach...

"- Wchodzenia raz dziennie na forum" - Co oznacza, że należy wpadać raz dziennie na forum...

To można poprawić... Jak dasz się poznać i poprawisz to z forum będę na Tak...

Aktualnie jestem neutralny... Nic o tobie nie wiem jak no zapewne większość...

Oraz ten punkt...

Jeżeli chcesz to pisz na steam - hardeq3232 - Sky's The Limit ... gg 9396355 albo zaproś na ts i daj się lepiej poznać oraz zmienić opinię.

Dziękuje

Gość Guest

Aktywność na serwie jest :D fakt pomagałeś w zgłaszaniu czitow ;) ale mam małe zastrzeżenie co do forum oraz tsa.

Koniecznie musisz to nadrobić!!!! raz dziennie na forum to nie tak źle jeśli się nie mylę :S a na ts od czasu do czasu też można zajrzeć ;)

Jestem na TAK ;)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...