Gość Guest Napisano 26 Lipca 2013 #55733 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Nick: someone Wiek: 16.5 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na cs-**** rok temu Znajomość AMXX (W skali 1-10):5/10 jeszcze Sb przypomne Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam:STEAM_0:0:69443208 Dlaczego TY .!: Jest strasznie duzo czitero pospieszylem sie troche Wiem postaram sie nadrobic posty i godziny na forum i w cs.Ale co chwile ktos przychodzi na wh,aimie nieda sie wytrzymac... Dlaczego ja Chcialbym pomoc adminom i gracza ktorzy mowia ze niema zadnego admina na serwie wiem ze profil daje - ale Obiecuje ze wszystko nadrobie:) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:8 godzin to najwiecej minimum to 4-5 Kontakt:steam someone,pw WIem ze bedzie wiele uwag ale milo widzine beda te dobre strony Wszystko nadrobie //reklama jest niemile widziana na naszym forum /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 26 Lipca 2013 #55738 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Masz przegane niecałe 6h na serwerze. Jest to dość mało by ubiegać się na admina. Proponuję Ci dograć należytą ilość (30h) i na spokojnie udzielać się na forum, bo aktywność na forum także jest potrzebna. Jak na razie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2013 #55741 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Na NIE ! Konto do podania... Za mała aktywność na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 26 Lipca 2013 #55743 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Na chwilę obecną jestem na neutral widzę że grasz na serwie dograj jeszcze parę godzin no i popraw aktywność na forum no i zapraszamy na ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2013 #55744 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 NA ts wbijam ale sie wstydze Pisalem ze bede nadrabiac ale przegram u was jeszcze Mam zamiar na stale tu zostac Mam dobre staty Mila atmosfera Fajni ludzie Prosze o zamkniecie tego tematu przez moderatora Za jakis czas napisze podanie jeszcze raz ale bedzie wiecejaktywnosci Pozdrawiam someone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2013 #55745 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Na nie -konto dla podania -malo czasu na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Lipca 2013 #55747 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie : Odrzucam na prośbę Autora wątku. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi