Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55476 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Godzina: ok 17:30 21:27 Nick gracza/admina który zawinił: pozdro 600 Dowody: 1.Kilku graczy naszej drużyny CT 2.Ci ktorzy byli zabici Świadkowie : 1.Kilku graczy naszej drużyny zabitych przez jego działo (on był w naszej drużynie postawił działo i poszedł na specte) 2.Zabici gracze serwera było ich kilku Uzasadnienie: Ok. godziny 17:30 admin pozdro 600 który był w CT (ja byłem z nim) postawił sentry guna i poszedł na spectacte gdy gracze ct zaczeli chodzić koło działa zaczeło do nich strzelać i ich zabijać. O godz 21:27 admin pozdro 600 dał mi bana za to że napisałem do mojego kolegi z reala że go zbanuje jutro w realu jak do nas nie dojdzie po czym pozdro 600 dał mi bana na 32 min. za to że ''Nie strasz kolegi banem bo mu go nie dasz" Proszę w imieniu całego serwera i moich znajomych usuńcie go z adminów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Lipca 2013 #55482 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Proszę admina pozdro o wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55485 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Juz sky bylo tak ze byl koniec rundy za zapomnialem sie o tym sg i przeszedlem na specta bo byl spam na u@ a sam bylem duzo banow polecialo a zabilo 1 osobe oreo ale z oreo gadlem i go przeprosilem. A co do sprawy ze tym grozi banem bylo tak pisales do jakies kolegi czy tam gracza czy kto wie kto to dla ciebie jest ze dostanie bana jak nie przejdzie spamiles na kazdego gracza co cie zabil ze ma wh bo masz 4lvl i padasz piszesz na u@ byle sorry za slowo "gowno" jezeli tak strasznie chcesz dawac bany za to ze twoj kolega nie przechodzi z drużyny do drużyny to złóż podanie i sprawdzimy jaki jesteś admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Lipca 2013 #55488 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Jeżeli zapomniałeś, a osoba zabita nie miała do Ciebie urazy to w czym problem? Skoro przeprosiłeś to zachowałeś się jak prawdziwy admin. Człowiek nie jest ideałem, a pamięć człowieka nie jest niezawodna. Co do banów, jako użytkownik nie masz prawa grozić nikomu banem. Każdy normalny człowiek wziąłby to dosłownie nic tu śmiesznego ani ironicznego. Humor lvl 1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55490 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Prawdziwy admin nie popełnia tyle błędów . OK Zdarza się popełniać błędy ale nie tak masowo jak on, to nie jest adm według mnie ,to powinno wam pokazać ze macie nie ogara w teamie bo on za byle co od razu banuje bez ostrzeżeń a sam łamie zasady ciągle . 10% ci nie dam ponieważ jesteś nowy, ale ostrzegam że jeszcze raz i będzie 10% przeczytaj regulamin Forum ponieważ wypowiadanie zwykłym użytkownikom w dziale UBT jest zabronione // jupik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Lipca 2013 #55492 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Jest to nowy admin. Nie każdy od razu jest asem. Skoro przeprosił to zachował się odpowiedzialnie i udowodnił, że jest godzien tej funkcji. Nie trzeba ostrzegać przed banem. Co do łamania regulaminu, masz jakieś dowody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55493 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Nie lamie non stop regulaminu jak bys czytal tamte skragi sa one bezsensowne bo takie dzieci 10 letnie pisza skargi za to ze je zbanowalem za to ze lamia regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55495 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Co z tego ze to jest nowy adm . to np ja jestem nowym graczem i też moge sobie łamac zasady i popełniac błedy rusz mózgiem o ile go masz .? Co do przeprosin to juz napisałem ze bede napierd*** z aimem dostane bana powiem sory o daj Ub wątpię czyż nie ? Nie jest łamaniem regulaminu używanie broni w czasie rozgrzewki (Granata) . a chcesz dowody do tego przyznał się chcesz wiecej ! Prosze przeczytaj ten regulamin jeszcze raz a 10% dostaniesz na 100%!!! // jupik Edit: Obraza= % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55497 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 up po 1 za pisanie w ubt 10% 2 jak mowilem rzucilem granata bo w regulaminie nie ma ze granat sie nie liczy bo granat to nie bron ale pytalem sie adminow i powiedzieli ze jednak sie liczy bo zawsze zapomina ktos dopisac to wiec tak 3. nie dotyczy to granata tylko sg a sg juz wyjasnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55506 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 ja jeb* granat nie jest bronią hahahahaahahahhaha co za koleś idz do szkoły gimbusku . albo poczytaj na necie czy granat nie jest bronia tępy klocu ! EDIT: Kolejna obraza = kolejne procenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55508 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 wola granat to jest wyposażenie a nie bron. Moze jestem gimbusem bo chodze do 3 klasy a widze ze ty jeszcze podstawowka bo wladasz takim jezykiem niczym typowy 12 latek co 2 slowo wulg innych slow nie mozna uzyc ale po 2 nie bede sie kłócić z dzieckiem kłócił ktore ma takie slownictwo ze kurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55511 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 dawać dobijamy do 100 % ?? spytaj matiego ile wola ma lat on ci powie cwaniaku ! Kup okularki ślepoto mam 40% ostrzeżeń a all pisze z cenzura ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55522 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 kolego mowisz ze ja sie zachwoje jak gimbus zalozmy ze jestes starszy ale zachowujesz sie gorzej od nie jednego "gimbusa" czyli masz mniejszy iloraz inteligencji od gimbusa jak tak piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55523 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 i mowie ci do do mojego wieku pytaj matego !! po prostu lubię tyrać takie śmieci jak ty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Lipca 2013 #55526 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 wola94 - "94" czyli 19 lat. Jednak dysponujesz zasobem słów niczym rozwydrzony 13latek. Napisałem coś wyżej. Admin przeprosił z obietnicą. temat zamykam tym razem bez konsekwencji. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55527 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 nie bede sie pytal bo masz 19 lat ale chyba dalej w gimbazie siedzisz z takim ilorazem inteligencji jak dla mnie mozna zamknac wszystko wyjasnilismy zeby uniknac nie potrzebnego spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi