Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55256 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witam moją propozycją jest dodanie punktu do regulaminu COD MOD a mianowicie : - Nie stawiać min w przejściu. W trakcie gry wpadłem w mine centralnie w przejściu napisałem do admina pozdro 600 a on odpisał mi ,że w przejściach można kłaść tylko nie pod drabinami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 25 Lipca 2013 #55289 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Jestem przeciw bo wtedy nie widzę przyszłości dla klasy Zabójca i Saper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Lipca 2013 #55297 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Reprezentant jest jeszcze jedna klasa z minami Co do tego myślę, że nie potrzebny taki punkt. Tu nie ma co uzasadniać. Aż tak to życia nie utrudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55299 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Istnieje taki cos jak skok z kucaniem . Na Nie wtedy było by trzeba usunąc wszystkie klasy z minami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55303 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Na wielu cod modac jest taki zakaz i jest dobrze bo nie mozesz nigdzie przebiec gdzie w ct gra 5 saperów to nie uda ci sie do bs-a dojsc... Malo jest miejsca na miny? Np na de dust mozna na dlugiej rozkladac i wiele jest takich map... A w przejsciu sie nie da ominac a juz widze ze ktos co 2 krok bedzie skakac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55323 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Na Nie po co trzeba by było klasy usuwać a to nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55342 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Na nie dobrze jest tak jak jest nic nie potrzeba zmieniac A pozatym miny latwo dostrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55345 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Na nie nie ma potrzeby zmieniać regulamin jest dobry taki jaki jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55555 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Okej tylko na innych cod-ach tak sie sprawdza i tez jest sporo miejsca na miny a taz to jest problem bo ja np bede wiecej kampic bo nie chce co runed wlatywac w miny bo sie chodzic nie da... ALe taka jest wasza jak i wiekszosci decyzja wiec CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi