Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54649 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Twój nick podczas gry: cs-serwer.pl Godzina, data zdarzenia: 2013-07-23, Przed 15 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: 84.10.182.170 Uzasadnienie: Wiem że wygląda to na reklamę, ale dajcie mi wytłumaczyć. Od soboty mam nowego cs'a z najnowszym patchem. Zawsze gdy grałem w cs'a ustawienia mi się zapisywały, a w tym ciągle przywracają mi się domyślne tzn. wszystkie serwery z cs-serwer, czułość myszki, nick itd. Bardzo lubię grać na waszym only DD2. Mam nadzieję ze nie odbierzecie mi tej radochy i będę mógł grać dalej na waszym serwerze! PS. NAPRAWDĘ ZAPOMNIAŁEM ŻE ZMIENI MI NICK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54652 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nie wiem ale chyba będziesz musiał odpracować to w Reklamach ;D chyba że UBT zarządzi inaczej §5. Posty VIII. Zakaz pisania postów zwykłym użytkownikom w dziale UnBan Team. 10% // Tr!k3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54654 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dobrze, będzie trzeba to zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Lipca 2013 #54657 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 No niestety za reklame innej sieci jest ban na zawsze, niech H@ sie wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Lipca 2013 #54664 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi