Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54598 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Twój nick podczas gry:Jestem Nowy ;> Godzina, data zdarzenia: Miedzy 12:00 a 13:00 23 lipca Mapa: cs_assault STEAM_ID / IP: ' 83.29.183.202 ' Uzasadnienie: Jestem pierwszy raz na serwie i dostalem bana ze mam aktywnego nie wiem dlaczego moze jakis gracz na takim nicku gral i prosze odbanowanie wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Du bist von diesem Server gebannt! [AMXBans] Du bist permanent gebannt. [AMXBans] Gebannter Nickname : Jestem Nowy ;> [AMXBans] Grund : ' Aktywny ' [AMXBans] Du kannst dich ueber deinen Bann hier beschweren @ www.multi-head.pl [AMXBans] Deine SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Deine IP : ' 83.29.183.202 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54603 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 How w amxbans jestem nowy ma aktywny jezeli to nie ty prosil bym o zmiane nicku wtedy nie bedziesz za niego brany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54606 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 wiec mam zmienic nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54609 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 tak jezeli zmien nick to dostaniesz ub ale dezycje zostawiam h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Lipca 2013 #54745 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi