Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54276 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Witam, mam taką propozycję, otóż: pomyślałem sobie, że mogłoby być na stronie głównej jakieś radio np. z muzyką klubową, co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54282 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 ja jestem na nie poniewaz nie kazdemu chce sie sluchac radia a wylacznie go co zmiane strony jest denerwujace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54290 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 ja jestem na nie poniewaz nie kazdemu chce sie sluchac radia a wylacznie go co zmiane strony jest denerwujace dokladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54293 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Hmm, radio można będzie zrobić pod oddzielny link... Jednak jestem na nie. Wiąże się z to kosztem, i wątpię że ktoś miałby czas, aby się tym zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54297 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Radio mozna ustawic tak, zeby wlaczalo sie dopiero jak uztykownik wcisnie "play". Poza tym jest to bardzo dobra reklama serwerowni, wiec jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54298 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Radio już było, jednak ogólnie ludzie narzekali. Druga strona medalu to publiczne udostępnianie treści komercyjnych. To może doprowadzić do kolizji z prawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54301 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ogromne nie. Nie każdy akurat lubi ten typ muzyki, zazwyczaj jest to denerwujące i po prostu zbyteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54303 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Co do muzyki to o gustach się nie dyskutuje jak to się mówi. A teraz co do radia to bardzo wątpliwe, żeby ktoś wchodził akurat na multi-head.pl, żeby posłuchać muzyki. To jest strona serwerowni tutaj wchodzisz omówić problem ssy bany admini itd itp ewentualnie wejść raz na jakiś czas popisać z kimś w temacie czy w SB. Krótko uważam, że to ZBĘDNE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54366 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Witam! ja mam małe pytanko... nie wiem gdzie moge je zadać, mianowicie chodzi mi o tytul RS 7 CT z serwera aim/awp strasznie fajny ale nie moge zlokalizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54384 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Na nie , jak dla mnie niepotrzebne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54386 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Nie przyda sie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54391 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Było i nie ma moim zdaniem nie potrzebne jak tak bardzo chcesz muzyki to odpal sobie drugą karte i wpisz sobie jakieś radio i włącz sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54408 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jeśli miałby być oddzielny przycisk PLAY do tego, to dlaczego nie Bo wtedy nikomu to nie przeszkadza, a jak ktoś chce, to sobie odpali I oczywiście jeśli to nie zwolni pracy forum. Jeśli chodzi o sprawy prawne, to jeśli radio ma podpisaną umowę z ZAiKS'em i zgodzi się współpracować, to jest to legalne, ale głowy za to nie dam (zawsze o tym można poczytać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54411 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Słodziak takie RMF FM ma umowy a jednak jak chcesz je publicznie odtwarzać w jakimś sklepie musisz za to zapłacić. Chyba, że coś się pozmieniało. Ale jak znam ten kraj to ludziom na rękę się nie idzie i każdy grosz z kieszeni jest wydarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54491 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Większość jest na nie, więc po co trzymamy ten temat? Proszę zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 23 Lipca 2013 #54513 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Jednogłośnie zdecydowano, że radio jest niepotrzebne na forum. Jeżeli macie ochotę posłuchać, to czemu nie, odpalcie radio / strone internetową i do dzieła! //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi