Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54234 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Nie ma tutaj nigdzie tematu z forum, gdzie można napisać skargę na moderatorów, więc piszę tutaj, bo najbardziej pasuje. Dlaczego otrzymałem ostrzeżenie na forum? http://multi-head.pl/member.php?action=profile&uid=7480 Czy jak mam rację to moderatorzy muszą mścić się warnami? Proszę o odpowiednie ukaranie danego moderatora i zdjęcie warna, nie będę robił reklam, jak nic nie naskrobałem. Otrzymujesz ostrzeżenie. Do: BENTLEY Witaj, BENTLEY! Otrzymujesz ostrzeżenie od moderatora na Multi-Head.pl - Tu zaczyna się prawdziwa gra!. -- -- Jakiś powód, coś? Proszę o ukaranie moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Lipca 2013 #54237 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Śmieszny jesteś, ostrzeżenie otrzymałeś od moderatora za Napisnie 4'ech wiadomości podrzad na SB. Pretensje mozesz miec jedynie do Siebie. /Przenosze + Skarga nie słuszna /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54240 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Xdogek, daruj sobie uwagi w rodzaju śmieszny jesteś. SM nie przystoi być niegrzecznym tym bardziej, że takowa obraża gracza/ użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi