Hayba Napisano 14 Stycznia 2016 #382844 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: 7daYs^ Godzina, data zdarzenia: 12;18 14 stycznia 2016 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: ... Uzasadnienie: Tu nie chodzi o to żeby mnie odbanować bo poczekam te 30 min , lecz dostałem Bana (klasa Reaper ) źle ustawione Sg , Byłem w ct od respa prosto w koncie ustawiłem SG ja słyszałem że Reaper wszędzie może , lecz admini tego nie tolerują proszę wyjaśnic mi to czy ja moge gdzie chce czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Stycznia 2016 #382899 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Problemy i pytania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Stycznia 2016 #382914 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Co ma klasa do stawiania Sg? Pierwsze słyszę. Możesz stawiać tam, aby tylko umożliwiło splantowanie paki, odbicie hostów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hayba Napisano 14 Stycznia 2016 Autor #382965 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 No a dostałem bana że postawiłem na Respie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Stycznia 2016 #382874 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Na respie (niemożliwe, dalej się tylko da z tego co pamiętam, na respie nie powinno się dać) od strony Ct ? Jeżeli postawiłeś go tam jak myślę, to uniemożliwiłeś przejście terrorystom na Bombsite. Jeżeli następnym razem będziesz miał wątpliwości, napisz skargę, tylko musisz mieć dowody, wtedy wypowie się admin i będziesz wiedział wszystko . Wyślij SS miejsca, gdzie stało to Sg, to Ci powiem, czy wolno czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 14 Stycznia 2016 #382976 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Z tego co sie orientuje, to reaper moze stawiac sg wszedzie i zdaje sie, ze ta klasa ma pobloka r miejsca na mapie, na ktorych nie moze stawiac. Byla gdzie o tym dyskusja tutaj. Zesytuje ten post jak ja znajde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 14 Stycznia 2016 #383000 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 no właśnie nigdzie nie jest konkretnie napisane co i jak z sg reapera tak stało twoje działko które sięga przez całą szerokość mapy więc uniemożliwia podłożenie paki. czekam na jasne przedstawienie w regulaminie jak jest z tym sg reapera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hayba Napisano 14 Stycznia 2016 Autor #383224 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Tak tak drugą stroną możesz przejść spokojnie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 14 Stycznia 2016 #383233 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Pierwsza sprawa to jakiś screen z SG Druga sprawa to że SG to SG klasa Reaper nie ma zdjętej blokady bo jej nigdy nie miała SG można stawiać na respie nie można stawiać w taki sposób aby nie pozwalało wykonywać celi mapy. 16. Zakaz stawiania sentry guna w miejscach które całkowicie uniemożliwiają rozbrojenie, przejście ,podłożenie paki bądź wyprowadzenie hostów. (Ban 30 min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Stycznia 2016 #383268 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 @@7aro klasa reaper ma jaks blokadę bo nie da sie w kazdym miejscu postwic sg wyskakuja komunikaty na czacie typu "jestes za blisko respa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hayba Napisano 15 Stycznia 2016 Autor #383305 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Master . Tak klasa Reaper ma i tam nie bylo więc chyba można tu już nie chodzi o tego bana bo to tam dawno i nie prawda ale następnym razem może ktoś inny dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Stycznia 2016 #383371 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Moim zdaniem błąd klasy, ale to trzeba gdzieś dodać albo to naprawić, bo Sg nie może stać wszędzie, bo syf sie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 15 Stycznia 2016 #383422 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Najlepiej będzie jak bydlak napisze regulamin sg reapera. Pisałem do niego jak to jest z tym działkiem reapera ale nie odpisał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Stycznia 2016 #383441 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Nie wiem czy da radę zrobić w klasie by SG było blokowane w niektórych miejscach. Jeżeli nie da rady, napiszę kolejny pkt regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Stycznia 2016 #383442 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi