Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #53921 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Nick: Tarzan Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże miałem admina na moim i kolegi serwerze i na jeszcze innym. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Chcę mieć tutaj admina, dlatego, że jak nie ma admina to gracze nagle nie mają kultury, włączają czity każdy się wyzywa poprostu się nie da wytrzymać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 h Kontakt: GG/Steam Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Dziękuje za uwage ! Pozdro Tarzan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #53932 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Na nie tarzan ponieważ 10h na serwie http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=Tarzan&Search=Search wgl na tsie cie nie było i cie nie znamy mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Lipca 2013 #53934 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 - Nie masz 30 h - Aktywność forum do Poprawy - Nie znam Cię - Posiadasz 20% Ostrzeżeń, co oznacza, że nie znasz Regulaminu Forum jak i Serwera. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 21 Lipca 2013 #53935 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Na nie nie spełniasz wymagań . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #53936 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Na nie nie spełniasz wymagań aktywność do poprawy w ogóle cie nie kojarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Lipca 2013 #53945 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi