Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #53793 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Siemka tutaj gracz LipieC moją propozycją jest to ,aby administracja ugadała sie i przynjamniej w weekedny jacyś admini posiedzieli w nocy... naprawde jest 20 graczy w tym 15 odpałow grac sie odechciewa momentami w ta gre... Ostatnio ktoś w dzien biegal na wh i admina braklo... jeżli macie az tak malo czasu (ja to rozumiem) ale jakiś pozradek na serwie musi byc. Z gory dzieki ! Pozdrawiam Lipiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #53796 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Ja zazwyczaj jestem po nocach z hatinowem . Chcesz to moge Tobie podac gg lub jakis inny kontakt i zawsze mozesz dac mi info to wejde . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #53809 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 To kręć demka i wrzucaj na forum Admin jest wtedy kiedy może, a z tego co wiem to Evviva nigdy nie śpi i gra po nocach więc nie wydaje mi się żeby brakowało w nocy adminów. Jeśli chcesz to zapytaj go o kontakt na pw. Pisz też na SB jeśli będziesz widział czitera. Nie ma takiego czegoś jak ugadywanie się... Jeśli ktoś może i ma ochotę to gra. Nie da się siedzieć non stop na serwerze, a z tego co wiem na aktywność adminów nie można narzekać (bo pilnuje tego Evviva). Jak już napisałem jeśli już nikogo nie będzie to kręć demka i wrzucaj na forum. Myślę, że wyjaśniłem. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi